Κοσμος

Ισραήλ: Η αστυνομία εισηγείται την παραπομπή του πρωθυπουργού Νετανιάχου για δύο υποθέσεις διαφθοράς

Στον γενικό εισαγγελέα η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19087119.jpg
EPA / RONEN ZVULUN

Η ισραηλινή αστυνομία, μετά από δύο χρόνια ερευνών, εντόπισε στοιχεία ώστε να προτείνει την παραπομπή του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου με την κατηγορία της διαφθοράς σε δύο υποθέσεις, μετέδωσαν πολλά ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη στον Ισραηλινό πρωθυπουργό εξαρτάται από τον γενικό εισαγγελέα.

Η υπουργός Δικαιοσύνης Αγιελέτ Σάκεντ έχει δηλώσει ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί από το αξίωμά του, ακόμη και αν διώκεται επισήμως.

Ο Νετανιάχου, που αρνείται ότι έχει διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα, έχει καταθέσει πολλές φορές από τις αρχές του 2017, για δύο διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν το αδίκημα της δωροδοκίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρακολουθώντας το τέλος του κόσμου από την Ακρόπολη
Παρακολουθώντας το τέλος του κόσμου από την Ακρόπολη

Δεν αποκλείεται ο κόσμος όντως να τελειώσει. Πιο πιθανό όμως είναι είτε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια η συμπίεση της ποιότητας ζωής μας είτε απλώς να τελειώσει ο κόσμος όπως τον γνωρίζαμε

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.