Κοσμος

Ο Τσάρλι Σιν κατηγορείται για φόνο

Ήθελε να βγάλει από τη μέση τον πρώην βοηθό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
charlie-sheen.jpg
EPA/RICK GIASE

Για φόνο κατηγορεί ο πάλαι ποτέ φίλος του και παίκτης του μπέιζμπολ Λέιν Ντάικστρα  τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Hollywood Reporter», ο Ντάικστρα αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως ο Σιν ενώ γνώριζε πως έπασχε από HIV το απέκρυψε από πάρα πολλές ερωτικές συντρόφους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Σιν βοήθησε να ενορχηστρωθεί ο φόνος ενός πρώην βοηθού του. Συγκεκριμένα, την 1η Ιουλίου του 2012, η υπηρέτριά του βρήκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμα του τον τότε πρόσφατα απολυμένο βοηθό του Σιν, Ρικ Καλαμάρο. Η νεκροψία – νεκροτομή είχε τότε είχε βρει πως ο 50χρονος είχε στο αίμα του υψηλές ποσότητες της ουσίας φαιντανύλη, ενός συνθετικού οπιοειδούς το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Ο Καλαμάρο ήταν γνωστό πως έπασχε από κατάθλιψη και πως έπαιρνε φαιντανύλη για να καταπολεμήσει τον πόνο και το άγχος κι έτσι, ο ιατροδικαστής κατέληξε πως «δεδομένου του ιστορικού του και των περιστάσεων, οι συνθήκες του θανάτου του χαρακτηρίζονται ως ατύχημα».

Ωστόσο, ο Ντάικστρα υποστηρίζει τώρα ότι εκείνη την περίοδο, ο Καλαμάρο έγραφε ένα βιβλίο για τον Σιν στο οποίο αποκάλυπτε πάρα πολλές και άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του ηθοποιού. Για αυτό τον λόγο, ο Σιν αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση.

Όταν ο Ντάικστρα ρώτησε τον Σιν: «Τι στο διάολο συνέβη στον Καλαμάρο;», τότε ο ηθοποιός απάντησε: «Εννοείς τον νεκρό Ρικ; Αυτό που συνέβη ήταν ότι ο κ@@@@@@ς προσπάθησε να με εκβιάσει και ήθελε 5 εκατ. δολάρια. Έπρεπε να τον βγάλω από τη μέση. Του ετοίμασα μια καυτή δόση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ