Κοσμος

Καναδάς: 5χρονη νίκησε τον καρκίνο και σκοτώθηκε σε τροχαίο (εικόνες)

Όχημα χωρίς οδηγό έπεσε πάνω σε εκείνη και τον πατέρα της, εγκλωβίζοντας τους στο αυτοκίνητο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
little-girl23423342.jpg

Η Καμίλα ντε Αλμέιδα Τορκάτο κλήθηκε από πολύ νωρίς να δώσει μάχη για τη ζωή της.

Σε ηλικία δύο ετών διεγνώσθη με καρκίνο. Ακολούθησαν εξαντλητικά χειρουργεία και επίπονες χημειοθεραπείες. Το κοριτσάκι τα κατάφερε. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι τα καρκινικά κύτταρα είχαν καταστραφεί. Τον Σεπτέμβριο του 2017, σε ηλικία 5 ετών, οι γονείς της την έγραψαν στην Καθολική Σχολή Αγίου Ραφαήλ, στο Τορόντο του Καναδά.

little-girl-canada-dies23423.jpg

Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Η Καμίλα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο. Διερχόμενο όχημα χωρίς οδηγό έπεσε πάνω σε εκείνη και τον 42χρονο πατέρα της, εγκλωβίζοντάς τους στο αυτοκίνητo. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το σχολείο. Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί πόση ώρα βρίσκονταν παγιδευμένοι στα συντρίμμια του οχήματος, πριν οι διασώστες τούς απεγκλωβίσουν.

car23423423432.jpg

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η 5χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από εσωτερική αιμορραγία. Η ιστορία της συγκίνησε και έκανε τον γύρο των social media.

canada-flag.jpg

bear2342342.jpg

Η σημαία κυμάτιζε μεσίστια στο σχολείο, την ώρα που γονείς, δάσκαλοι και μαθητές άφηναν λουλούδια, σημειώματα και αρκουδάκια στον τόπο της τραγωδίας.

girl23423423432.jpg

«Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Είχε προβλήματα πριν. Είχε καρκίνο αλλά ήταν μαχήτρια» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, επισημαίνοντας ότι η κόρη του ήταν «ντροπαλή αλλά και πολύ γλυκιά».

Με πληροφορίες από Toronto Star/ The Sun

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ