Κοσμος

Γέννησε στις τουαλέτες αεροσκάφους και έκρυψε το μωρό σε πλαστική σακούλα

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε συρτάρι με πετσέτες - Η ιστορία που έκανε τον γύρο των social media στην Ινδονησία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
etihad-plane.jpg
EPA

Υπό κράτηση τέθηκε μια 37χρονη γυναίκα, ονόματι Χάνι, στην Ινδονησία, η οποία γέννησε στην τουαλέτα αεροσκάφους και αφού έβαλε το βρέφος σε πλαστική σακούλα, το έκρυψε σε συρτάρι με πετσέτες.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της ασιατικής χώρας, λίγη ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου της Etihad Airways από το Άμπου Ντάμι, με προορισμό την Τζακάρτα, το Σάββατο, η γυναίκα ανέφερε σε αεροσυνοδό ότι αιμορραγεί. Άμεσα μεταφέρθηκε στην businessclass, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η αιμορραγία δεν σταματούσε και ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει ενδιάμεση στάση στην Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη), όπου και η 37χρονη κατέβηκε από το αεροσκάφος, το οποίο συνέχισε το ταξίδι του για την πρωτεύουσα της Ινδονησίας. Με έκπληξή τους τα μέλη του πληρώματος ανακάλυψαν το μακάβριο εύρημα στο συρτάρι της τουαλέτας και ειδοποίησαν τις αρχές.

Όταν η 37χρονη πήρε το επόμενο αεροπλάνο για την Ινδονησία, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα. Παραμένει άγνωστο αν το βρέφος ζούσε κατά τη διάρκεια του τοκετού ή γεννήθηκε νεκρό.

Η ίδια πάντως φέρεται να παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε το παιδί, καθώς έχει τη δική της οικογένεια στην Ινδονησία. Όπως είπε, την είχε καταστήσει έγκυο ο εργοδότης της στο Άμπου Ντάμπι, όπου εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως οικιακή βοηθός.

Με πληροφορίες από Skynews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ