Κοσμος

Άστεγος ο 79χρονος ιερέας που χάρισε σπίτι στον 24χρονο σύζυγό του (εικόνες)

Χώρισαν λίγο μετά την αγορά του νέου διαμερίσματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pitsoynia.jpg

Ένας συνταξιούχος εφημέριος ηλικίας 79  πούλησε το σπίτι του στο Κεντ της Βρετανίας για να μετακομίσει στο Βουκουρέστι μαζί με τον 24χρονο Ρουμάνο σύζυγό του, τον οποίο γνώρισε μέσα από ιστοσελίδα γνωριμιών σύμφωνα με την Dailymail.

pitsoynia1.jpg

Λίγες μέρες αφότου το ζευγάρι υπέγραψε για την αγορά του διαμερίσματος στο όνομα του νεαρού, ο 24χρονος Ρουμάνος χώρισε τον ιερωμένο, ο οποίος τώρα βρίσκεται άστεγος.  

pitsoynia2.jpg

Όπως εξηγεί ο 79χρονος Philip Clements, όλα πήγαιναν πολύ καλά στη σχέση τους, αλλά η απόφασή του, προκειμένου να κάνει πιο ευτυχισμένο το νεαρό, να πουλήσει το σπίτι του για να μετακομίσουν στο Βουκουρέστι, ήταν ένα τεράστιο λάθος.  

pitsoynia3.jpg
Αρχικά τα πράγματα πήγαιναν καλά, όμως σύντομα ο νεαρός άρχισε να παραμελεί τον σύζυγό του, βγαίνοντας μόνος του για κλάμπινγκ ή ποτό και επιστρέφοντας τα ξημερώματα στο κρεβάτι τους.

«Ένιωθα απομονωμένος μακριά από τους φίλους μου και πολύ μόνος επειδή δεν μιλούσα τη γλώσσα. Εκείνος μου έλεγε ότι είμαι πολύ μεγάλος για να βγαίνω μαζί του για κλάμπινγκ. Εγώ διαφωνούσα αλλά τον εμπιστευόμουν», λέει ο ηλικιωμένος. Όπως εξηγεί, η τελική ρήξη στη σχέση τους επήλθε λίγες μέρες αφότου έπεσαν οι τελικές υπογραφές για την αγορά του σπιτιού.

«Έγινε ένας μεγάλος καυγάς και χωρίσαμε. Μετά με πήγε ο ίδιος στο αεροδρόμιο. Αγόρασα το σπίτι στο όνομά του επειδή ήθελα να είναι εξασφαλισμένος μετά τον θάνατό μου. Έδειχνε να εκτιμά πολύ τη χειρονομία μου αλλά δεν ήξερα ότι θα χωρίζαμε τόσο γρήγορα», είπε στην Daily Mail ο 79χρονος που αυτό το διάστημα φιλοξενείται σε σπίτια φίλων του στο Κεντ

Πάντως, παρά την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρώην κληρικός, διατηρεί ακόμα ελπίδες ότι ο νεαρός άντρας του θα ξαναγυρίσει κοντά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εξακολουθούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά και ο 24χρονος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουν μια νέα προσπάθεια, κάτι που για τον ίδιο τον Clements αποδεικνύει ότι τα αισθήματά του ήταν αληθινά, αφου δεν ήταν μαζί του «μόνο για το χρήμα».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ