Κοσμος

Αν και σκότωσε την 4χρονη αδελφή του με 17 μαχαιριές, η μητέρα τους συγχώρεσε τον 13χρονο αδελφοκτόνο (video)

Η ιστορία τους έγινε ντοκιμαντέρ για το Investigation Discovery με τίτλο The Family I Had

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paris123.jpg

Η ιστορία τους έγινε ντοκιμαντέρ για το Investigation Discovery με τίτλο The Family I Had και συγκλόνισε την αμερικανική και όχι μόνο κοινή γνώμη.

Πριν 10 χρόνια η 4χρονη τότε Ella  δολοφονείται από τον 13χρονο αδελφό της Paris, με 17 μαχαριές, την ώρα που κοιμόταν.

Ο Paris είχε πείσει την babysitter τους να πάει σπίτι και αργότερα κάλεσε την άμεση δράση και ομολόγησε τον φόνο. 

Ο Paris, που έχει μετρηθεί με IQ 140, ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε την αδερφή του για να πάρει εκδίκηση από την μητέρα του, Charity Lee.

Η Charity ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά πριν γεννήσει τα παιδιά της. Κατάφερε να τα σταματήσει για αρκετά χρόνια, αλλά ξαναέπεσε στον εθισμό της όταν ο Paris ήταν 9 ετών και η Ella 2.

Αρχικά ισχυρίστηκε ότι είχε παραισθήσεις όταν έκανε το έγκλημα,  ενώ αργότερα διαγνώστηκε με ψυχοπάθεια και καταδικάστηκε με 40 χρόνια φυλάκιση.

Η Charity παραδέχεται ότι ακόμη αγαπάει τον γιο της και ότι τον έχει συγχωρέσει για ότι έχει κάνει και τον επισκέπτεται στην φυλακή. 

The Family I Had | Trailer

Είπε στην The New York Post: «Συγχώρεσα τον Paris για ότι έκανε, αλλά είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη. Με ηρεμεί το ότι ξέρω πως είναι στην φυλακή αλλά ανησυχώ για την ασφάλειά του». 

Η Charity έκανε και άλλο ένα παιδί, που δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τον Paris. Λόγω του εγκλήματός του, δεν του επιτρέπεται να βρίσκεται κοντά σε παιδιά. 

Παρά τα όσα έχουν συμβεί, η Charity είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει τον γιο της και συνεχίσει να βάζει τα μητρικά της ένστικτα πάνω από τον θυμό, λέει. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ