Κοσμος

Απίστευτη κτηνωδία – Σκότωσε τη σύζυγό του στο ξύλο κι έστειλε τις φωτογραφίες της στους φίλους του (εικόνες)

Του είπε ότι ήθελε να τον εγκαταλείψει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
wife7.jpg

Απίστευτη κτηνωδία στη Ρωσία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.   O  34χρονος Maxim Gribanov έδειρε μέχρι θανάτου την 28χρονη σύντροφό του, όταν αυτή του ανακοίνωσε ότι προτίθεται να τον εγκαταλείψει.

wife1.jpg

wife4.jpg

Ο Gribanov έστειλε στους φίλους του φωτογραφίες με την κακοποιημένη γυναίκα, γράφοντας ότι είναι υπό έλεγχο. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη βάναυσα κακοποιημένη γυναίκα με τρομερά σημάδια σε όλο της το σώμα.

wife2.jpg

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα κόκκαλα και εσωτερική αιμορραγία, ενώ υπέκυψε στα τραύματά της 6 ημέρες μετά.

Σύμφωνα με την οικογένεια και τους φίλους της, η γυναίκα κακοποιούνταν συστηματικά για χρόνια από το σύντροφό της και προσπαθούσε να βρει το θάρρος να τον εγκαταλείψει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της με κάποιο άλλο πρόσωπο. Επιπλέον την είχε αναγκάσει να εγκαταλείψει τη δουλειά της και απειλούσε τον πατέρα και τον αδελφό της, αν προσπαθούσαν να τον σταματήσουν. 

wife3.jpg

Μια οικογενειακή φίλη είπε: «Ήταν τόσο γεμάτη ελπίδα και διασκέδαση, αλλά αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τη ζωή της. Θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως την αντιμετωπίζει.

wife5.jpg

Αρχικά ο άνδρας κατηγορήθηκε για επίθεση που προκάλεσε σοβαρές βλάβες στην υγεία της γυναίκας, αλλά μετά το θάνατό της οι κατηγορίες άλλαξαν.

Τώρα αντιμετωπίζει 15 χρόνια φυλακή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ