- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Καταζητείται ο αδελφός του Μέσι – Όπλο και αίματα στο σκάφος του
Εκ μέρους της οικογένειάς του πάντως εκδόθηκε μια ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είχε όπλο στο σκάφος
Ο αδελφός του σταρ του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι, Ματίας Μέσι, βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη,, αφού καταζητείται, καθώς η αστυνομία ανακάλυψε όπλο και αίμα στο σκάφος του, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για κάποιο ατύχημα.
Ωστόσο, ύστερα από έλεγχο που έγινε στο σκάφος του ανακαλύφθηκε ένα όπλο, αλλά και ίχνη αίματος, με συνέπεια να υπάρξει ένταλμα σύλληψής του, αφού μετά το συμβάν αποχώρησε απ' το σημείο.
Τοπικά μέσα της Αργεντινής δημοσίευσαν σειρά φωτογραφιών απ' το αιματοβαμμένο σκάφος, που βρέθηκε παρατημένο σε μια μαρίνα για ψαράδες, περίπου 20 λεπτά μακριά απ' το σπίτι του Ματίας, σε μια ιδιωτική έκταση.
Εκ μέρους της οικογένειάς του πάντως εκδόθηκε μια ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είχε όπλο στο σκάφος.
Όπως υποστηρίζουν ο Ματίας τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε και ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί μετά τη σύγκρουση του σκάφους του, καθώς διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείριση. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι φέρει διάφορα τραύματα, μεταξύ των οποίων σπασμένη σιαγόνα και εκδορές στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με τη Daily Mail δεν είναι γνωστό το όνομα του νοσοκομείου, ενώ η οικογένειά του δηλώνει πως δεν θα κάνει κάποια δήλωση προς το παρόν.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο αδελφός του σούπερσταρ του ποδοσφαίρου έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Πέρυσι του επιβλήθηκε ως καταναγκαστική εργασία να διδάξει ποδόσφαιρο, αφού τον έπιασαν με όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του. Επίσης του είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για ναρκωτικά.
Τοπικά δημοσιεύματα είχαν μεταδώσει ότι ο Ματίας αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς όταν τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στο λιμάνι του Ροζάριο, τον Οκτώβριο του 2015. Τότε μάλιστα είχαν τραυματιστεί ελαφρά δύο αστυνομικοί ενώ ο Ματίας υπέστη ένα μικρό τραύμα στο φρύδι, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους συμπλοκής.
Είχε επίσης συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2008 με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του όπλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς η επικεφαλής του Rassemblement National μπορεί να κερδίσει τη γαλλική προεδρία
Τεχνικό πρόβλημα ή πολιτική απόφαση
Τεράστιες καταστροφές στο ιστορικό κτίριο
Είχε προηγηθεί λεηλασία στην επιχείρηση
«Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας
Δείτε τις εικόνες από τις λεηλασίες
Εικόνες χάους σε Παρίσι, Λιμόζ και Μασσαλία
Ποιο είναι το πιο άμεσο μέτωπο για την Ευρώπη
Περισσότεροι από 197 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις πανεθνικές διαδηλώσεις
Έβαζε μπογιά σε φαγητά για να δείχνουν πιο όμορφα
Στο Παρίσι «ολόκληροι δρόμοι καταστράφηκαν», δηλώνει ο δήμαρχος
Δεκάδες καταστήματα λεηλατήθηκαν στο κέντρο της πόλης Μασσαλίας
Έρευνα για τα κίνητρα του 16χρονου δράστη
Διαδηλωτής φέρεται να έχασε το χέρι του σε πορεία κοντά στη Λυών
Την ώρα που στη χώρα εντείνονται οι μαζικές διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας και επιστρέφουν τα «Κίτρινα Γιλέκα»
Πληροφορίες ότι θα ευλογήσει αύριο το πλήθος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Ο Ντίτερς δημοσίευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο συνομιλεί με τον Τζόναθαν Κονσταντίν, επικεφαλής του ελληνικού παραρτήματος των Republicans Overseas
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.