Κοσμος

Ρωσία: H Disney ανοίγει δουλειές στη Μόσχα

Σηκώνει ρολά το πρώτο κατάστημα παχνιδιών της εταιρείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Disney, Ρωσία
EPA/ALEX HOFFORD

H «Walt Disney εταιρείες ΚΑΚ» (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών), θυγατρική εταιρεία της The Walt Disney Conpany, άνοιξε στο πολυκατάστασημα παιγνιδιών γνωστό ως «Κόσμος του Παιδιού», στην οδό Λουμπλιάνκα, το πρώτο κατάστημα παιγνιδιών Disney στη Μόσχα.

Έως το τέλος του έτους θα ανοίξουν άλλα τρία παρόμοια καταστήματα σε τρία διαφορετικά εμπορικά κέντρα ανά τη ρωσική επικράτεια.

«Είναι μια σημαντική στρατηγική πρωτοβουλία για εμάς. Θα είναι ένας μοναδικός χώρος, στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να επικοινωνούν με τα πρόσωπα της Disney» δήλωσε η γενική διευθύντρια της Disney στη Ρωσία, Μαρίνα-Ζιγκάλοβα Όσκαν.

Το κατάστημα της Disney, που εκτείνεται σε 350 τ.μ., θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του πολυκαταστήματος παιγνιδιών «Ο Κόσμος του Παιδιού» και εκεί θα πωλούνται παιγνίδια με τους ήρωες της Disney, του Star Wars και της MARVEL. Συνολικά, στο κατάστημα θα υπάρχουν 2.000 κωδικοί με παιγνίδια και αναμνηστικά.

Σύμφωνα με τη Μαρίνα-Ζιγκάλοβα Όσκαν, μερικά από τα είδη αυτά είναι μοναδικά, και δεν θα μπορεί να τα βρει κανείς σε άλλα καταστήματα στη Ρωσία. Η ίδια, μάλιστα, επεσήμανε ότι το κατάστημα αυτό στον «Κόσμο του Παιδιού» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που υπήρξε με την εταιρεία διαχείρισης λιανικού εμπορίου IDEAS4RETAIL και «είναι ένα εντελώς μοναδικό μοντέλο καταστήματος που υπάρχει μόνο στη Ρωσία» ενώ σε όλο τον κόσμο τα καταστήματα της Disney διευθύνονται μέσω της Disney Store.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ