Κοσμος

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ προς καρτέλ ναρκωτικών: Ελάτε να με βρείτε

Ο Ιρλανδός MMAer δεν φαίνεται να φοβάται ιδιαίτερα τις απειλές για τη ζωή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ
EPA/ARMANDO ARORIZO

Το θέμα των ημερών στην Ιρλανδία δεν είναι άλλο από τις απειλές που φέρεται να δέχεται για τη ζωή του ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ από το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών στην πατρίδα του.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ, όταν ο γνωστός MMAer βρισκόταν σε παμπ και έσπευσε να υπερασπιστεί έναν νεαρό, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν 50χρονο, ο οποίος είναι μέλος μια συμμορίας που εμπορεύεται κοκαΐνη.

Τα χτυπήματα του« Notorius» τον έβαλαν στο στόχαστρο του κυκλώματος και σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα μεγάλα κεφάλια του Kinahan τού ζητούν 900.000 ευρώ, ειδάλλως θα τον σκοτώσουν.

Έτσι, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από την ημέρα που άρχισε να κυκλοφορεί αυτό το σενάριο, ο 29χρονος δεν θα μπορούσε να μην «πολιορκηθεί» από τα τοπικά ΜΜΕ, προκειμένου να δώσει μια απάντηση.

Αυτό έγινε την Πέμπτη, όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Δουβλίνου λόγω της υπόθεσης που είχε με την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Η απάντησή του: «Ελάτε να με βρείτε».

Selena Gomez Tearfully Accepts Woman of the Year Award at Billboard's Women in Music 2017

Ο πατέρας του, όμως, μιλώντας στην ιρλανδική Mirror διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες, λέγοντας: «Όλα αυτά είναι ανοησίες. Δεν έχουν κανένα νόημα. Είναι ένα ψέμα που μεγαλώνει και γίνεται γελοίο. Είναι αστείο όλο αυτό. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ