Κοσμος

Οι γιοί του Μουγκάμπε κάνουν ντόλτσε βίτα στη Ζιμπάμπουε (εικόνες)

Και επιδεικνύουν τον πλούτο τους στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
arkouda9.jpg

Επί 4 δεκαετίες ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε κυβέρνησε τη Ζιμπάμπουε δεσποτικά, πλουτίζοντας σε βάρος του λαού του. Τώρα όλοι ελπίζουν ότι θα βρεθεί τρόπος επιστροφής των χρημάτων στη χώρα, αν και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ελάχιστες.

Ενδεικτικά οι γιορτές των γενεθλίων του κόστιζαν πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μόνο για τη σαμπάνια και το χαβιάρι ξόδευε 500.000 δολάρια.

sampa.jpg

Υπολογίζεται ότι ο παραιτηθείς πρόεδρος και η οικογένειά του έχουν περιουσία που ξεπερνά το 1 δις δολάρια.

Εκτός από μια βίλα 25 υπνοδωματίων στην πρωτεύουσα Χαράρε κατέχει και μια πολυτελή βίλα αξίας πάνω από 1 εκ. δολάρια στο Χονγκ Κονγκ.

house.jpg

Το πιο αγαπημένο του ακίνητο όμως βρίσκεται στο Σάσεξ της Βρετανίας, πρόκειται για το παλάτι Χάμιλτον αξίας πάνω από 40 εκ. ευρώ.

Οι γιοί του Μουγκάμπε,  o Ρόμπερτ 25 ετών και ο Τσατούνγκα 21 έτους, όπως είναι αναμενόμενο είχαν το δικό τους τρόπο να σπαταλούν την τεράστια περιουσία και να επιδεικνύονται στα social media, για τα πανάκριβα  κυρίως ρούχα, ρολόγια και αυτοκίνητα.

arkouda8.jpg
Robert Mugabe

 

 

arkouda4.jpg
Chatunga Mugabe: a real charmer

arkouda1.jpg
Robert Mugabe Jr and his crew show off their watches on Instagram

arkouda6.jpg
Robert Mugabe Jr's Batmobile

 Όχι μόνοι τους, αλλά παρέα και με άλλα πλουσιόπαιδα την φτωχής χώρας τους. Τις ευχάριστες στιγμές της ζωής τους ανεβάζουν όλοι στο instagram στο λογαριασμό Rich Kids of Zambabwe.

arkouda7.jpg
Robert Mugabe Jr (left) posing with friends

arkouda11.jpg
Genius Kadungure made millions during Mugabe's presidency

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ