Κοσμος

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ φίλαθλο σε γήπεδο ποδοσφαίρου (video)

Τον πυροβόλησαν εξ επαφής την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη εκτεταμένα επεισόδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεξικό, δολοφονία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει video που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός φιλάθλου σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Μεξικό.

Ο διαιτητής έχει σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης και οι νικητές πανηγυρίζουν. Ωστόσο, οπαδοί των ηττημένων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και παίρνουν στο κυνήγι τους ποδοσφαιριστές, χτυπώντας τους και πετώντας τους πέτρες. Παράλληλα, συγκρούονται σώμα με σώμα με αντίπαλους οπαδούς.

Ένας από αυτούς, ονόματι Γκεράρντο, 40 ετών, δέχεται τα πυρά ενόπλου και πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε προλάβει να πετάξει μια πέτρα σε ποδοσφαιριστή. Σε ερασιτεχνικό video φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί εν ψυχρώ το θύμα και να βάλει εναντίον του με νέα πυρά ακόμα και αυτό βρίσκεται πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο.

Demdike Stare - Past Majesty

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε την Κυριακή στο Φρεσνίγιο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο βόρειο τμήμα της πολιτείας Ζακατέκας. Η αστυνομία μάζεψε από το σημείο της δολοφονίας έξι κάλυκες. Ο δολοφόνος και ένας συνεργός του παραμένουν ασύλληπτοι.

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ