Κοσμος

Ραχόι: Να ανακτήσουμε την Καταλονία

Η πρώτη του επίσκεψη μετά το Δημοψήφισμα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ραχόι: Να ανακτήσουμε την Καταλονία
ΕUROKINISSI

«Να ανακτήσουμε την Καταλονία της δημοκρατίας και της ελευθερίας», είπε ο Ισπανός πρωθυπουργός κ.  Μαριάνο Ραχόι σήμερα Κυριακή στη Βαρκελώνη.

Είναι η  πρώτη του επίσκεψη εκεί, αφότου η περιφέρεια της Καταλονίας τέθηκε υπό την εποπτεία της Μαδρίτης, και είναι προεκλογική του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 21ης Δεκεμβρίου, που η κεντρική κυβέρνηση της Μαδρίτης έχει προκηρύξει αποκλειστικά για  την Καταλονία.

Ακόμα, ο κ. Ραχόι ζήτησε από τις επιχειρήσεις «να μην εγκαταλείψουν» την Καταλονία, ενώ κάλεσε τους Ισπανούς πολίτες να μην σταματήσουν ν΄ αγοράζουν καταλανικά προϊόντα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάντις Όουενς
Κάντις Όουενς: Αγιάτρευτο ψέκι, μηχανή που κόβει λεφτά ή το μέλλον του δημόσιου λογου;

Κατασυκοφάντησε τους Μακρόν, αποθέωσε τον Πούτιν, τώρα κατηγορεί τη χήρα του Τσάρλι Κερκ για τη δολοφονία του. Έχει παραφρονήσει ή απλώς θησαυρίζει και γελάει με όσους την πιστεύουν;

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY