- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφου από ακροδεξιό μαφιόζο έξω από τη Ρώμη (video)
Επιτέθηκε με μεταλλικό λοστό στο συνεργείο της RAI
Ένας δημοσιογράφος και ένας εικονολήπτης της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai ξυλοκοπήθηκαν από μέλος της ακροδεξιάς οικογένειας Σπάντα, η οποία παρέχει προστασία και κατηγορείται για μαφιόζικη δράση στην στην παραθαλάσσια περιοχή της Ρώμης, Όστια.
Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ρομπέρτο Σπάντα κατά ποιο τρόπο η οικογένειά του μπορεί να βοηθήσει στο να λυθούν τα προβλήματα της Όστια, από τη στιγμή που, σύμφωνα με τον Τύπο, οι Σπάντα στήριξαν την ακροδεξιά οργάνωση Κάζα Πάουντ, στις διαμερισματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.
Μετά την ξεκάθαρη άρνησή του να απαντήσει και την επιμονή του δημοσιογράφου, ο Ρομπέρτο Σπάντα χτύπησε βίαια όσο και απρόσμενα τον απεσταλμένο της Rai με κουτουλιά , ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε και μεταλλικό λοστό. Στη συνέχεια, ξυλοκόπησε και τον οπερατέρ Εντοάρντο Ανσέλμι, της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης. Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ντανιέλε Πιερβιντσέντσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στη μύτη. Για την πλήρη ίασή του θα χρειασθεί ένας μήνας.
Ο Σπάντα μέσω του διαδικτύου έγραψε ότι «κατανοεί και σέβεται τη δουλειά όλων», αλλά «η υπομονή έχει ένα όριο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από σήμερα σε ισχύ ο νέος νόμος
Τι υποστηρίζουν μέσω του δικηγόρου τους
Από τη σκοτεινή ύλη και την προέλευση της ζωής έως τη συνείδηση, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα άλυτα μαθηματικά προβλήματα που εξακολουθούν να αναζητούν απαντήσεις.
Η τοποθέτησή του προκάλεσε άμεση αντίδραση από το Ισραήλ και τον πρέσβη της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη
Η γραπτή δήλωση του ανώτατου ηγέτη του Ιράν
Είναι η δεύτερη εκκένωση της περιοχής μέσα σε διάστημα 24 ωρών
Οι επικριτές της συμφωνίας με την Ουάσιγκτον κατηγορούν την πολιτική ηγεσία ότι εγκαταλείπει τις αρχές της Ισλαμικής Δημοκρατίας
Πότε πρόκειται να τεθεί σε ισχύ
Εκτός ελέγχου περισσότερες από 200 πυρκαγιές - Στον «αέρα» ο τελικός του Μουντιάλ;
Η παρένθετη μητρότητα απαγορεύεται στη Γερμανία
Οι γυναίκες της Δυτικής Όχθης μιλούν για τη βία, τον εκτοπισμό και τα εμπόδια στην περίθαλψη
Στο πραγματικό καναδικό σπίτι έμειναν για λίγο οι Λόρελαϊ και Ρόρι Γκίλμορ
Δεξαμενόπλοια «πήραν φωτιά» στο νότιο τμήμα του στενού του Ορμούζ
Η αποκάλυψη της Le Figaro
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ συνέστησε ψυχραιμία στους κατοίκους
Η υπόθεση αφορά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου σε πολυκατοικία
Το υπουργείο Άμυνας των Φιλιππίνων χαρακτήρισε το βίντεο ως «περιφρονητική προπαγάνδα»
Ο υγειονομικός συναγερμός ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου
Ποιες είναι οι επιλογές του προέδρου των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.