Κοσμος

Ο Κέβιν Σπέισι αποκάλυψε ότι είναι γκέι απαντώντας σε κατηγορία για σεξουαλική επίθεση

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ μετά την καταγγελία του ηθοποιού Άντονι Ραπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378856-781829.jpg
Rochelle Brodin/Getty - Ideal Images

Νέο σκάνδαλο ξέσπασε στο Χόλιγουντ μετά την καταγγελία του ηθοποιού Άντονι Ραπ ότι έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Κέβιν Σπέισι. 

Ο Ραπ δήλωσε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Σπέισι όταν ήταν 14 ετών και ο πρωταγωνιστής του House of Cards 26 ετών. 

Η αντίδραση του Σπέισι στις κατηγορίες ήταν άμεση και συνοδεύτηκε με αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. 

Σε ανακοίνωσή του ο Σπέισι αναφέρει: «Έχω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι τρομοκρατημένος με αυτήν την ιστορία. Πραγματικά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια. Αλλά αν έχω συμπεριφερθεί όπως το αναφέρει, του οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη για κάτι που μοιάζει με τελείως ανάρμοστη συμπεριφορά μεθυσμένου και στεναχωριέμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει ότι έχει όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό το περιστατικό μου έδωσε κουράγιο να μιλήσω και για άλλα πράγματα σχετικά με τη ζωή μου. Ξέρω ότι κυκλοφορούν πολλές φήμες για μένα σχετικά με το γεγονός ότι προστατεύω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή. Οι πιο στενοί άνθρωποι ξέρουν καλά ότι στη ζωή μου σχετίζομαι ερωτικά τόσο με γυναίκες όσο και με άντρες. Έχω αγαπήσει και έχω συνδεθεί ερωτικά με άνδρες και πλέον ζω ως ομοφυλόφιλος άνδρας. Θέλω να είναι ανοιχτός και ειλικρινής σε αυτή την υπόθεση και αυτό ξεκινάει από το να επαναξετάσω την συμπεριφορά μου».

Υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις για την ανακοίνωση του Σπέισι και για πολλούς είναι απαράδεκτο ότι ο Σπέισι αποφάσισε να αποκαλύψει ότι είναι γκέι με αυτή την αφορμή. Παράλληλα πολλοί θεωρούν ότι σε αυτή την υπόθεση πρέπει το επίκεντρο να είναι στο θύμα (σύμφωνα με τον καταγγελία του Ραπ) και όχι σε έναν από τους πλέον διάσημους ηθοποιούς του πλανήτη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ