- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναίκα με κατάθλιψη έπεσε θύμα βιασμού πηγαίνοντας να αυτοκτονήσει (εικόνες)
Μετά το βιασμό κάθισε στα κάγκελα της γέφυρας έτοιμη να πηδήξει, αλλά την έσωσε ένας οδηγός ταξί
Νεαρή Ρωσίδα κατευθυνόταν προς γέφυρα από την οποία σκόπευε να πηδήξει για να δώσει τέλος στη ζωή της, όταν ένας άνδρας της επιτέθηκε και τη βίασε.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Ομσκ της Ρωσίας. Η 25χρονη, μητέρα ενός δίχρονου παιδιού, είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύζυγό της και έπασχε από κατάθλιψη. Ένα βράδυ, αποφάσισε να αυτοκτονήσει και έτσι έφυγε τα μεσάνυχτα από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς μια ψηλή γέφυρα προκειμένου να βάλει ένα τέλος «στο ψυχικό της μαρτύριο», όπως η ίδια είπε αργότερα.

Ωστόσο, καθ' οδόν έπεσε θύμα βιασμού ενός άγνωστου άνδρα, που την είδε να περιπλανιέται μόνη στους δρόμους και αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί.
Μετά την επίθεση, η 25χρονη έφτασε στη γέφυρα και κάθισε στα κάγκελα, έτοιμη να πηδήξει. Την ίδια εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα ταξί και ο οδηγός του συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αμέσως σταμάτησε το όχημα, κατέβηκε και έκανε το παν για να την πείσει να τον ακολουθήσει. «Δεν θυμάμαι καν τα λόγια που χρησιμοποίησα για να την μεταπείσω ώστε να μην πηδήξει. Το σημαντικό είναι ότι τελικά την κατάφερα και με ακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό», είπε αργότερα ο οδηγός, ονόματι Γιεβγένι, σε ρωσικά ΜΜΕ.

Ένας 26χρονος άνδρας έχει συλληφθεί από τις Αρχές ως ύποπτος της σεξουαλικής επίσκεψης, ενώ η γυναίκα παρακολουθείται από ψυχολόγο επί 24ωρου βάσεως, ώστε να αποτραπεί νέα απόπειρα αυτοκτονίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αξία των οποίων κυμαίνεται από 20 έως 10.000 ευρώ
Το Ιράν χαρακτήρισε την ανάρτηση «γελοία»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά από τον τεχνολογικό κολοσσό να ακολουθήσει το παράδειγμα της Google μετά το διάταγμά του
Καταγγελίες για υποκλοπή και «άδειασμα» τραπεζικών λογαριασμών
Την πολιτική του επιβίωση φοβάται ο Ρώσος πρόεδρος αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τερματιστεί χωρίς νίκη της Μόσχας
Προτίμησε μια ταπεινωτική τιμωρία από το να παραδοθεί στην αστυνομία
Αναγκάστηκε τελικά σε προσγείωση
Γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή δεν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο
Η τελευταία σχολική λεωφορειογραμμή πέρασε τη γέφυρα πριν καταρρεύσει
Ναυτικές δυνάμεις της αποστολής «Irini» πραγματοποίησαν έλεγχο στο πετρελαιοφόρο MV SUN
Ένας στους τρεις Ιταλούς θα είναι άνω των 65 ετών
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Τεχεράνης
Νεκροί και οι δύο - Τους βρήκαν τα παιδιά τους
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.