Κοσμος

Σύζυγος σαμποτάρισε το αλεξίπτωτο της γυναίκας του για να την σκοτώσει και να πάρει τα λεφτά της ασφάλειας ζωής της

Η Βικτόρια επέζησε και βουτηγμένος στα χρέη σύζυγος δικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375230-774494.jpg

Βρετανός λοχίας επιχείρησε να σκοτώσει τη σύζυγό του σαμποτάροντας το αλεξίπτωτό της ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να πάρει τα χρήματα της αποζημίωσης από την ασφάλεια ζωής της εκλιπούσης. Ο Εμίλ Σίλιερς έθεσε τη γυναίκα του σε θανάσιμο κίνδυνο για 135.000 ευρώ.

Σε βάρος του Βρετανού λοχία έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας. Την πρώτη φορά προσπάθησε να δηλητηριάσει τη σύζυγό του προκαλώντας διαρροή γκαζιού και τη δεύτερη φορά με το αλεξίπτωτο.

Ο Εμίλ και η σύζυγός του Βικτόρια Σίλιερς γνωρίστηκαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών, Tinder.

Η δίκη του Βρετανού στρατιωτικού βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Σίλιερς πρότεινε στη Βικτόρια Σίλιερς να πάει για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στις 5 Απριλίου του 2015. Είχε ήδη σαμποτάρει το βασικό αλλά και το εφεδρικό αλεξίπτωτο. Η σύζυγος, φυσιοθεραπεύτρια στο στρατό, ήταν έμπειρη αλεξιπτωτίστρια. Έπεσε από τα 1.200 μέτρα ύψος και επέζησε με βαριά τραύματα. Όλοι κάνουν λόγο για θαύμα.  

Η κατηγορούσα αρχή ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος είναι βουτηγμένος στα χρέη και ήλπιζε να απαλλαγεί από τις οφειλές του με την ασφάλεια ζωής της συζύγου του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ