Κοσμος

Μάνα έκαψε το μωρό της στο μπάρμπεκιου για να πάει στον Παράδεισο

Πάνω από τα ¾ του σώματος του μωρού ήταν ολοκληρωτικά απανθρακωμένα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373970-772152.jpg

Tο παιδί βρέθηκε από την αστυνομία πάνω στο μπάρμπεκιου, αφότου ειδοποιήθηκε από γείτονες που είδαν καπνό να βγαίνει από ένα σπίτι στην πόλη Ζεμστ, βόρεια των Βρυξελλών, ενώ πάνω από τα 3/4 του άψυχου σώματος του παιδιού ήταν ολοκληρωτικά απανθρακωμένα.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, οι γείτονες της οικογένειας άκουσαν το παιδί να ουρλιάζει λίγο πριν ανάψει η φωτιά.

Η 27χρονη μητέρα είπε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ότι «έπρεπε και οι δυο μας να καούμε ζωντανές. Μόνον έτσι θα πάμε μαζί στον Παράδεισο».

Το όνομα της μητέρας δεν δημοσιοποιήθηκε και η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εισπνευστικά εγκαύματα. Λόγω της φυσικής και πνευματικής της κατάστασης, η 27χρονη δεν κατέστη δυνατόν να ανακριθεί από τους αστυνομικούς, ωστόσο συνελήφθη μέσα στο νοσοκομείο κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της.

Οι αστυνομικές και ανακριτικές Αρχές ερευνούν τώρα αν το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό πριν τοποθετηθεί στο μπάρμπεκιου ή κάηκε ζωντανό πάνω στη φωτιά.

Όπως υποστηρίζει ο ψυχίατρος Hans Hellebuyck, «είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στο μυαλό τέτοιων ανθρώπων (σ.σ.: όπως η μητέρα)». «Αν η 27χρονη όντως είπε ότι άναψε τη φωτιά για να πάει μαζί με την κόρη της στον Παράδεισο, αυτό είναι σημάδι σοβαρών ψυχιατρικών προβλημάτων», συμπλήρωσε.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ