- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρεις Ισραηλινοί νεκροί από πυρά Παλαιστίνιου
Σκοτώθηκαν στην πύλη εβραϊκού οικισμού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
Τρεις Ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά Παλαιστίνιου ενόπλου στην είσοδο ενός εβραϊκού οικισμού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία νεκρός είναι και ο δράστης της επίθεσης, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.
Ο δράστης «προσέγγισε την πύλη Χαρ Αντάρ μαζί με άλλους Παλαιστίνους εργάτες που δουλεύουν στον οικισμό» και στη συνέχεια άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών.
Τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγών πυρών.
Οι τραυματιοφορείς επισήμαναν ότι τα θύματα έφεραν τραύματα από όπλο και μαχαίρι. Τα ονόματα των τριών θυμάτων της επίθεσης δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα από τις ισραηλινές αρχές.
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση των επιθέσεων με μαχαίρια, όπλα και αυτοκίνητα που παρασέρνουν πεζούς κατά Ισραηλινών από Παλαιστίνιους ή από άραβες του Ισραήλ.
Σε διάστημα δύο ετών έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 50 Ισραηλινοί και πέντε αλλοδαποί πολίτες. Την ίδια περίοδο έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 255 Παλαιστίνιοι. Αρκετοί εξ αυτών σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιθέσεων τους σε εβραϊκούς οικισμούς και άλλοι σε συμπλοκές με τον ισραηλινό στρατό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.