- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μυστηριώδης θάνατος. Τον έζωσε το φίδι ή κάτι άλλο (εικόνες)
Ο 31χρονος Βρετανός λάτρευε τα φίδια και βρέθηκε νεκρός δίπλα στον πύθωνά του
Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο γητευτής και λάτρης των φιδιών, Νταν Μπράντον. Ο 31χρονος Βρετανός κείτονταν στο υπνοδωμάτιό του, ενώ παραδίπλα του τριγύριζε ο κατοικίδιος πύθωνάς του.
Ο Νταν Μπράντον έφερε «σοβαρά τραύματα» και κατέληξε μέσα στο σπίτι του στο Χαμσάιρ, όπου ζούσε μαζί με τους γονείς του και δεκάδες εξωτικά κατοικίδια, όπως φίδια, αράχνες, πουλιά κ.ά.

Η βρετανική αστυνομία εξηγεί ότι ο θάνατός του 31χρονου παραμένει ένας γρίφος και δεν αποκλείει την εμπλοκή του πύθωνα. «Διερευνάται αν ενεπλάκη το φίδι. Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να πούμε αν το θύμα πέθανε από παθολογικά αίτια ή άτι άλλο. Οι ερευνητές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων », είπε αστυνομική πηγή στην εφημερίδα, The Sun.
Ο Μπράντον ανέβαζε συχνά στα social media φωτογραφίες με τους πύθωνες του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πύθωνας Βιρμανίας, ένα φίδι που μπορεί να ξεπεράσει σε μήκος τα 7,62 μέτρα και είναι αυτό που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό, αν και παραμένει άγνωστο πώς διέφυγε από τον κλουβί του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που πύθωνας σκοτώνει άνθρωπο. Οι ειδικοί, όμως, εκτιμούν ότι είναι η πρώτη υπόθεση θανάτου ανθρώπου από πύθωνα στη Βρετανία.

Παρόλο που ο 31χρονος έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα του, ένας φίλος του δήλωσε ότι θεωρεί πως ο πύθωνας δεν έχει σχέση με τον θάνατο. Εκπρόσωπος από την «Οργάνωση για την Διάσωση των Ερπετών του Σάρεϊ και του Χάμσαϊρ» ανέφερε πως «οι πύθωνες σκοτώνουν μόνο ό,τι τρώνε» και υποστήριξε ότι στη Βρετανία δεν έχει καταγραφεί ποτέ θάνατος από πύθωνα.
«Είχε εμμονή με τα φίδια, τις αράχνες, τα πουλιά και την άγρια φύση», έγραψε ένας φίλος του 31χρονου στο Facebook. «Θα μας λείψεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.