Κοσμος

Μαμά 17 ετών: Άφησε το παιδί της μόνο να πεθάνει από πείνα για να διασκεδάζει με τους φίλους της

Η έφηβη Ρωσίδα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών για εγκληματική αμέλεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372613-769524.jpg

Έφηβη μητέρα, η οποία κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού της, το οποίο παράτησε μόνο στο σπίτι για μια ολόκληρη εβδομάδα για να διασκεδάζει με τους φίλους της, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών σε ένα από τα σωφρονιστικά καταστήματα της Ρωσίας.

Η Βικτόρια Κουζνέτσοβα, είναι μόλις 17 ετών. Διέμενε σε φοιτητική εστία στην πόλη του Ροστόφ και είχε ενημερώσει τους γείτονές της ότι η θεία της είχε αναλάβει την φροντίδα του μικρού Έγκορ. Οι γείτονες δεν πείστηκαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν η αστυνομία άνοιξε το διαμέρισμα της 17χρονης στις 13 Σεπτεμβρίου αντίκρισε τον μικρό Έγκορ νεκρό. Το παιδί έφερε σημάδια εξάντλησης. Είχε πεθάνει από ασιτία.

Όσο διάστημα το παιδί λιμοκτονούσε από την πείνα και περίμενε τη μητέρα του να γυρίσει στο σπίτι η 17χρονη Κουζνέτσοβα έκανε αναρτήσεις σε ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο έγραφε πώς περνούσε τις μέρες της. «Βγαίνω με την Νάστια, έβαψα τα μαλλιά μου μαύρα».

Δημοσίευμα στον Independent αναφέρει ότι η Ρωσίδα έφηβη είχε αφήσει το παιδί σε ορφανοτροφείο ένα μήνα μετά τη γέννησή του. Ωστόσο, επτά μήνες αργότερα το μωρό επεστράφη στη μητέρα του. Ο πατέρας του παιδιού έλειπε όταν η 17χρονη αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Έγκορ. Υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία και ήθελε να πάρει διαζύγιο από την 17χρονη Βικτόρια. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ