Κοσμος

Δύο εμφράγματα σε μια ώρα υπέστη ο Τσακ Νόρις

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που επικαλείται το radaronline

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369184-762866.jpg
ason Merritt / ideal Getty Images

Είδε το χάρο με τα μάτια του δυο φορές σε μια ώρα και ξαναγύρισε στη ζωή, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που επικαλείται το radaronline.

Όπως αποκαλύπτει το ο δημοφιλής ηθοποιός τον Ιούλιο έπαθε δύο καρδιακές προσβολές, η μια στο ασθενοφόρο και η άλλη στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε και ενώ βρισκόταν στο λας Βέγκας για τους αγώνες της Ομοσπονδίας Πολεμικών τεχνών.

Στις 17 Ιουλίου, περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα, ο ηθοποιός ένιωσε έντονους πόνους στο θώρακα και κατέρρευσε. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε ο 77χρονος στο Mt. Grant General Hospital, 100 μίλια μακριά.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του με ασθενοφόρο  υπέστη την πρώτη καρδιακή προσβολή και το ιατρικό προσωπικό επανέφερε την καρδιά του Νόρις με απινιδωτή. 

Ο ηθοποιός πέθανε για μερικά δευτερόλεπτα. «Αυτό θα μπορούσε να σκοτώσει τους περισσότερους άνδρες κατά το ήμισυ της ηλικίας του, αλλά ο Τσακ έχει καλή φυσική κατάσταση» δήλωσε πηγή στο Radar.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, υπέστη και δεύτερη καρδιακή προσβολή, αλλά οι γιατροί τον επανέφεραν και πάλι. «Ήταν ένα τρομακτικό ταξίδι για τον Τσακ» σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στα ΜΜΕ. 

Ο ηθοποιός, αφού ανάρρωσε από τα δύο καρδιακά επεισόδια, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ