Κοσμος

Η κάμερα πρόδωσε τον Τραμπ: Βίντεο τον δείχνει να τρώει με Ρώσους ολιγάρχες

Νέο ντοκουμέντο «καίει» τον Αμερικανό πρόεδρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Video shows Trump with associates tied to email controversy

Νέο ντοκουμέντο «καίει» τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Βίντεο από τις 15 Ιουνίου 2013, που δημοσιεύει το CNN τον δείχνει να τρώει δείπνο μαζί με επιχειρηματική οικογένεια που συνδέται με τον Πούτιν και τον ίδιο μήνα έγιναν επιχειρηματικοί εταίροι του Τραμπ στο Λας Βέγκας.

Ειδικότερα, ο Τραμπ διακρίνεται να μετέχει σε μια ζωηρή συζήτηση με τον Ρώσο ολιγάρχη με ρίζες στο Αζερμπαϊτζάν Αράς Αγκαλάροφ, στενό φίλο του Πούτιν, τον τραγουδιστή γιο του Εμίν και τον βρετανικής καταγωγής υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών τους, Ρομπ Γκόλντστοουν, ο οποίος έστειλε πέρυσι στον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ τα e-mails που έφεραν τον μεγαλύτερο γιο του Ρεπουμπλικανού προέδρου στο επίκεντρο της διαμάχης για πιθανή συμπαιγνία συνεργατών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ με τη Ρωσία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε χθες ότι δεν αποδίδει ευθύνες στο γιο του για τη συνάντηση με τη Ρωσίδα δικηγόρο κι υποστήριξε ότι ο ίδιος το έμαθε μόλις πριν από λίγες ημέρες. «Όχι δεν το γνώριζα μέχρι πριν από δύο ημέρες όταν άκουσα γι' αυτό», είπε στο Reuters.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.