Κοσμος

Κυριολεκτικά «Μόνοι στο Σπίτι». Μητέρα άφησε τους γιους της, 6 και 11 ετών, για να ετοιμάσει το γάμο της στο Παρίσι

Η Βρετανή καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση για εγκατάλειψη τέκνων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361821-748975.jpg

Δύο μικρά αγόρια, ηλικίας 6 και 11 ετών, βρέθηκαν ξαφνικά ολομόναχα στο σπίτι τους στο Μπράντφορντ της Βρετανίας επειδή η μητέρα τους αποφάσισε να πεταχτεί μέχρι το Παρίσι για τις προετοιμασίες του γάμου της με άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Η φοβερή μαμά έφυγε για δύο ημέρες και το μόνο που φρόντισε να αφήσει πίσω της ήταν μια κατσαρόλα σούπα για τα παιδιά.

Τα δύο αδέλφια βρέθηκαν μόνα στο σπίτι από την αστυνομία. Ο 6χρονος είπε στη δασκάλα του ότι η μαμά του λείπει στη Γαλλία και η δασκάλα ειδοποίησε τις αρχές.

Τελικά η Βρετανή καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή ενός έτους επειδή ομολόγησε στο αδίκημα της εγκατάλειψης τέκνων.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης η δασκάλα του σχολείου του 6χρονου παιδιού δήλωσε ότι προσπάθησε χωρίς επιτυχία να επικοινωνήσει με τη μητέρα.

Η Βρετανή συνελήφθη μία ημέρα μετά την επιστροφή της στο Μπράντφορντ. Ισχυρίστηκε πως ο μεγάλος της γιος την διαβεβαίωσε πως μπορούσε να φροντίσει τον αδελφό του για μερικές ημέρες. Παραδέχθηκε εκ των υστέρων ότι αυτό που έκανε ήταν ένα «τεράστιο λάθος».

Ο δικαστής τόνισε ότι έθεσε τα παιδιά της σε μεγάλο κίνδυνο. Πάντως η Βρετανή μητέρα σκοπεύει και ελπίζει να προχωρήσει με τις ετοιμασίες για το γάμο στο Παρίσι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ