Κοσμος

729 κατηγορίες για βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών

Ο Ρώσος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τις θετές κόρες του καθημερινά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360753-747050.jpg

Ρωσικό δικαστήριο απήγγειλε 729 κατηγορίες για βιασμό σε βάρος ενός άνδρα,  ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των πέντε θετών κορών του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τα ανήλικα κορίτσια κακοποιούνταν τα τελευταία πέντε χρόνια στην πόλη Κομσομολόσκ της ανατολικής Ρωσίας. Οι αρχές ξεκίνησαν να διερευνούν την υπόθεση, όταν ένα από τα κορίτσια και θύμα των βιασμών κατήγγειλε τον θετό της πατέρα στη δασκάλα του σχολείου. Η ταυτότητα των κοριτσιών και η ακριβής ηλικία τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

729 κατηγορίες για βιασμό σε βάρος πέντε ανήλικων κοριτσιών

Η ιστοσελίδα «The Siberian Times» αναφέρει ότι ο άνδρας κρατείται από τις αρχές και σε βάρος του απαγγέλθηκαν 729 κατηγορίες για βιασμό. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς ύποπτος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα κορίτσια κάθε μέρα.

Τα ανήλικα κορίτσια ζούσαν σε ορφανοτροφείο, το οποίο επέλεξε αυτόν τον άνδρα για κηδεμόνα τους. Η ιστοσελίδα «The Siberian Times» αποκαλύπτει ότι ο εν λόγω άνδρας λάμβανε 20.000 ρούβλια (300 ευρώ) κάθε μήνα για κάθε κορίτσι ως επίδομα για την ανατροφή τους. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ