Κοσμος

Απίστευτο τροχαίο για τον πρώην παρουσιαστή του Top Gear Ρίτσαρντ Χάμοντ (video, εικόνες)

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον δήλωσε πως αυτό ήταν το πιο τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα που έχει δει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358447-742386.jpg

Ο διάσημος βρετανός παρουσιαστής Ρίτσαρντ Χάνοντ είχε ένα σοβαρό τροχαίο χθες, Σάββατο, στην Ελβετία, όταν στη διάρκεια των γυρισμάτων για τον δευτερο κύκλο του The Grand Tour -στο οποίο συμμετέχει μαζί με τον Τζέρεμι Κλάρκσον και τον Τζέιμς Μέι- το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο Rimac Concept One (αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών) που οδηγούσε, βγήκε εκτός δρόμου και ανατράπηκε, πιάνοντας φωτιά.

Ο 47χρονος πρώην παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής του BBC, Top Gear, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, ενώ ευτυχώς για τον ίδιο δεν υπέστη απειλητικό για τη ζωή του τραυματισμό, παρά μόνο σπάσιμο στο γόνατο.

Το αυτοκίνητο για άγνωστο ακόμη λόγο τυλίχθηκε στις φλόγες στην «πίστα» Bergrennen Hemberg, σε ορεινό δρόμο της Ελβετίας.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε σε βίντεο το αυτοκίνητο του Χάμοντ να κινείται εκτός ελέγχου, λίγα δευτερόλεπτα προτού συγκρουστεί.

Ο συμπαρουσιαστής και φίλος του Χάμοντ, Τζέρεμι Κλάρκσον, έγραψε στο Twitter πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο και το πιο τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα που έχει δει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Χάμοντ τραυματίζεται σοβαρά σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Τον Σεπτέμβριο του 2006, το όχημά του είχε συγκρουστεί με ταχύτητα 130 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα ο Χάμοντ να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν σε προσωρινή απώλεια μνήμης και κατάθλιψη.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ