- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οργισμένοι οι Τραμπ με τον κομμένο κεφάλι του προέδρου από την Κάθι Γκρίφιν
Η κωμικός ζήτησε συγγνώμη αλλά η οικογένεια Τραμπ είναι έξω φρενών
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια εξέφρασαν την οργή τους σήμερα, αφού η Αμερικανίδα κωμικός και παρουσιάστρια Κάθι Γκρίφιν εμφανίστηκε σε μια φωτογράφηση κρατώντας την φωτογραφία το κομμένο κεφάλι του Τραμπ.
«Η Κάθι Γκρίφιν πρέπει να ντρέπεται. Τα παιδιά μου, ιδίως ο γιος μου Μπάρον, ηλικίας 11 ετών, ενοχλήθηκαν από αυτό. Άρρωστο!» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, ο οποίος σπάνια αναφέρεται δημοσίως στον μικρότερο γιο του.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις, δεν έκρυψε την οργή της και καταδίκασε την ενέργεια της παρουσιάστριας.
«Ως μητέρα, ως σύζυγος, ως άνθρωπος, (θεωρώ ότι) αυτή η φωτογραφία είναι πολύ ενοχλητική. Όταν σκεφτόμαστε κάποιες από τις κτηνωδίες που διαπράττονται σήμερα στον κόσμο, μια εικόνα σαν κι αυτή δεν είναι σωστή, διερωτώμαι για την πνευματική υγεία του προσώπου που την κατασκεύασε» επισήμανε η Μελάνια Τραμπ σε ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε.
Αντιλαμβανομένη ότι ενδεχομένως το παρατράβηξε, η 56χρονη κωμικός, από τις σφοδρότερες επικρίτριες του Ρεπουμπλικανού προέδρου, ζήτησε συγγνώμη σε ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter:
«Είμαι κωμικός, πέρασα τα όρια… Το παρατράβηξα, η φωτογραφία είναι πολύ ενοχλητική. Κατανοώ ότι πρόσβαλα κόσμο, δεν ήταν αστείο, το κατανοώ» υπογράμμισε. «Σας παρακαλώ να με συγχωρήσετε, το παρατράβηξα» συνέχισε η ίδια. «Διέπραξα ένα σφάλμα και είχα άδικο» κατέληξε.
Η προκλητική φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε από τον φωτογράφο Τάιλερ Σιλντς. Η Γκρίφιν του ζήτησε να την αποσύρει. «Αηδιαστικό, δεν προκαλεί όμως έκπληξη» ήταν το tweet που έγραψε χθες το βράδυ ένας από τους γιους του Αμερικανού προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.
«Αυτή είναι η αριστερά του σήμερα. Θεωρούν κάτι τέτοιο αποδεκτό. Φανταστείτε, τι θα γινόταν εάν ένας Ρεπουμπλικάνος έκανε κάτι τέτοιο όταν ο Ομπάμα ήταν πρόεδρος;»
Η Κάθι Γκρίφιν έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy για ριάλιτι που προβλήθηκε το διάστημα 2005 και 2010.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θα υπάρξει ποτέ καμία σαν αυτήν» - Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Το πανάκριβο αντικείμενο δεν έχει βρεθεί ακόμα
Η ζωή της Ντόλι Πάρτον ήταν άρρηκτα δεμένη με την οικογένειά της
Σαφές μήνυμα προς τον Σύρο πρόεδρο αλ Σαράα
Ο Γκάο Ζεν, κάτοικος Νέας Υόρκης, είχε συλληφθεί ενώ επισκεπτόταν την οικογένειά του στο Πεκίνο
Οποιοδήποτε σκάφος επιχειρήσει να τοποθετήσει νέες νάρκες στην περιοχή «θα καταστρέφεται άμεσα»
Απάντηση της Οτάβας στις αμερικανικές κυρώσεις
Λύθηκε το μυστήριο με το αμερικανικό αεροσκάφος
Το περιστατικό ξεκίνησε ως «οικογενειακή διαμάχη» και κατέληξε σε τραγωδία
Για τη μεταφορά του ιστορικού κτίσματος χρησιμοποιήθηκε η παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική «hikiya»
Τα «νέα στοιχεία» δεν τη βοήθησαν
Για ανθρωπιστική κρίση επικών διαστάσεων κάνει ο λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Υποβλήθηκε σε επτά χειρουργεία
«Η Γερμανία δέχεται πλέον χειροπιαστές απειλές», τόνισε ο καγκελάριος
«Δεν έχουμε πληροφορίες», λέει το Κρεμλίνο
«Υπερβολές» και οι αναρτήσεις για αμύθητο πλούτο
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: «Μια ισχυρή φωνή του Ελληνισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Καναδά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.