Κοσμος

Εδώ κοιμήθηκε ο βομβιστής πριν πνίξει στο αίμα το Μάντσεστερ (εικόνες)

Μέσα στο διαμέρισμα των 75 λιρών τη βραδιά

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355973-737751.jpg

Ένα διαμέρισμα στο Granby Row στο κεντρικό Μάντσεστερ νοίκιασε ο Σαλμάν Αμπεντί, ο καθ’ υπόδειξιν της βρετανικής αστυνομίας καμικάζι αυτοκτονίας στο Στάδιο Αρένα το βράδυ της Δευτέρας.

Στο 75 λιρών τη βραδιά διαμέρισμα, ο 22χρονος Ισλαμιστής πέρασε την τελευταία του νύχτα πριν αιματοκυλήσει τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, αφήνοντας πίσω του 22 νεκρούς και 119 τραυματίες.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η τελευταία φορά που ο Αμπεντί μπήκε μέσα στο διαμέρισμα ήταν γύρω στις 7 το βράδυ (τοπική ώρα), μόνο τρεις ώρες πριν από το μακελειό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο διαμέρισμα πραγματοποιήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε και ο στρατός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυπτά του Παρθενώνα:
Τα Γλυπτά του Παρθενώνα και οι ευγενικοί κλεπταποδόχοι

Αν οι Βρετανοί θέλουν να κρατήσουν και να κάνουν κουμάντο στα κομμάτια του Παρθενώνα μπορούν να το κάνουν. Αλλά ας μην προσποιούνται ότι αυτό είναι κάποιο αναμφισβήτητο δικαίωμά τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY