- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Τους γονείς ενός κοριτσιού, που βρέθηκε στα δάση της βόρειας Ινδίας να ζει με μια αγέλη πιθήκων και τώρα γίνεται προσπάθεια να εξανθρωπιστεί, αναζητεί η τοπική αστυνομία.
Λεπτομερέστερα, όπως μεταδίδει το BBC, το κοριτσάκι, κάπου ανάμεσα στα 8 και στα 10, εντοπίστηκε λίγες βδομάδες πριν σε δάση του εθνικού πάρκου Κατάρνιαγκατ (περιοχή Ουτάρ Πραντές, κοντά στα σύνορα με το Νεπάλ). Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να το σώσουν, η αγέλη της συγκρούστηκε μαζί τους.
Οι γιατροί του τοπικού νοσοκομείου είπαν ότι το παιδί είχε συμπεριφορά και συνήθειες πιθήκου και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με ανθρώπινη φωνή, ενώ τα μαλλιά του και τα νύχια του ήταν πολύ μακριά και το κορμί του είχε τραύματα. Σταδιακά η κατάστασή του βελτιώνεται, στην προοπτική να πάει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά, να βοηθηθεί από ειδικούς κι αργότερα να βγει στον κόσμο.
Οι ντόπιοι ονόμασαν το κοριτσάκι «Ντούργκα του δάσους», δίνοντάς το όνομα μιας ινδουιστικής πολεμικής θεότητας, ενώ διάφοροι στη χώρα το αποκαλούν «Μόγλη» (το όνομα του αγοριού της ζούγκλας, από το ομώνυμο βιβλίο του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ). Είναι, ωστόσο, ασαφές πόσον καιρό ακριβώς ζούσε το παιδί με την αγέλη των πιθήκων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα δευτερόλεπτα τρόμου που βίωσε και η στιγμή της λύτρωσης«Νόμιζα ότι θα πέθαινα»: Ο δύτης που βρέθηκε στο στόμα φάλαινας
Ποια είναι η 18χρονη που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Καραϊβική
Παραμένουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Η «ηρωική παρέμβαση» πολίτη που αφόπλισε και σκότωσε τον δράστη
Από την εγκαθίδρυση της κομμουνιστικής δικτατορίας και την ίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης δεν πρέπει να έχει υπάρξει πρόεδρος που να βοηθάει τη Ρωσία τόσο πολύ.
Έκοψε τη διαφορά λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
Προβληματισμός για τα προβλήματα του Starshield
«Θα γινόμουν εξαιρετική πρέσβειρα! Μιλάω ελληνικά, έχω ελληνικό διαβατήριο» υποστηρίζει
Οι αποκαλύψεις μέσα από το blog της και η βομβιστική επίθεση
Ένα podcast για τις αιτίες της απόλυσης της Αμερικανής πρέσβεως
Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Οι διαδηλωτές θέτουν πρωτίστως ζήτημα διαφθοράς
Η συμβολή των φετινών νικητών στη σύνδεση των ατομικών οικονομικών αποφάσεων με τη συνολική πορεία της οικονομίας
Έλεγε ότι ήταν «νεοναζί που φαντασιωνόταν μαζικές δολοφονίες»
«Δεν έχω μιλήσει μαζί της, νιώθω απογοήτευση» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Νεκρός ο δράστης από πυρά κατοίκου που τον καταδίωξε
Τα σχόλια για την πρώτη ενημέρωση στον Λευκό Οίκο
HARD NEWS: Η αμερικανική πίεση στην Ευρώπη μέσω της ματωμένης Ουκρανίας | Οι μόνιμες αλλαγές στο εμπόριο | Ο παγκόσμιος συναγερμός για την ΤΝ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.