Κοσμος

Αυτή είναι η γυναίκα που πήδηξε στον Τάμεση (εικόνες)

Η 29χρονη Ρουμάνα αρχιτέκτονας Andreea Cristea βρισκόταν στο Λονδίνο για διακοπές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
346275-719159.jpg

Η 29χρονη Andreea Cristea και ο αρραβωνιαστικός της Andrei Burnaz, αρχιτέκτονες από τη Ρουμανία, αποφάσισαν να μεταβούν στο Λονδίνο για διακοπές προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του Andrei.

Ωστόσο, μόνο εορταστικά δεν ήταν τα γενέθλια του Andrei που θα τα γιόρταζε την Παρασκευή. Το ζευγάρι απολάμβανε τη βόλτα του στη Γέφυρα του Γουέστμινστερ με προορισμό το London Eye, όταν ο τρομοκράτης που σκόρπισε τον τρόμο το απόγευμα της Τετάρτης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του με μανία καταπάνω τους.

Η 29χρονη προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή της ή επειδή εξωθήθηκε από το όχημα (ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί) βουτά από πολύ μεγάλο ύψος στα παγωμένα νερά του Τάμεση και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πάντως, όπως είπε ο Paul Ciocoiu, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρουμανίας, πιστεύεται πως η 29χρονη «χτυπήθηκε πρώτα από το αυτοκίνητο και μετά έπεσε στον Τάμεση».

Ο αρραβωνιαστικός της, χτυπημένος από το τρελό αυτοκίνητο στο πόδι, στο οποίο έχει υποστεί κάταγμα, άρχιζε τότε να φωνάζει στους υπόλοιπους περαστικούς ότι η γυναίκα του έπεσε στο ποτάμι.

Andreea Cristea

Η Andreea Cristea

Ο Andrei Burnaz

Ο Andrei Burnaz

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ