Κοσμος

Σοκ στη Γερμανία. 19χρονος παιδοκτόνος φωτογραφιζόταν με το 9χρονο θύμα του στο διαδίκτυο (video, εικόνες)

Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε το μικρό γείτονά του 56 φορές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
343796-714564.jpg

Μετά από ένα ανθρωποκυνηγητό τριών ημερών η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν 19χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του εννιάχρονου γείτονά του στο Χέρνε της δυτικής Γερμανίας.

Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν όταν ανακαλύφθηκε η σορός του ανήλικου αγοριού στο υπόγειο του σπιτιού του δράστη το βράδυ της Δευτέρας. Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δράστης δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες του μαζί με το νεκρό θύμα στο διαδίκτυο. Το νεκρό αγοράκι στο σώμα του έφερε 56 μαχαιριές.

19χρονος παιδοκτόνος

19χρονος παιδοκτόνος

Ο ύποπτος φέρεται επίσης να περηφανευόταν για τη δολοφονία μιας γυναίκας σε chat-room. Ο 19χρονος φερόμενος ως παιδοκτόνος κάλεσε την Πέμπτη την αστυνομία για να αναφέρει ότι πήρε φωτιά ένα σπίτι στο Χέρνε. Εκεί η αστυνομία ανακάλυψε μια δεύτερη σορό, η οποία, όμως, ανήκε σε άνδρα και όχι γυναίκα.  

Ο Μαρσέλ Χες συνελήφθη σε εστιατόριο. Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε μέσα στο εστιατόριο και είπε: «καλέστε την αστυνομία, με ψάχνει».

19χρονος παιδοκτόνος

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της μικρής γερμανικής πόλης που συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από το σπίτι του συλληφθέντα, ενώ δίπλα στο σπίτι του 9χρονου αφήνουν λουλούδια και κούκλες στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού. Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι ο Μαρσέλ Χες είχε αποκαλύψει την επίθεσή του στην υπηρεσία μηνυμάτων WhatsApp. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, είχε πει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά άλλαξε γνώμη και δολοφόνησε ένα παιδί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ