- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Άνδρας «επένδυσε» 48.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει άφυλο ALIEN (εικόνες, video)
Ο Βίνι ο Εξωγήινος λέει: «Θέλω να είμαι υβρίδιο, ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα»
Άνδρας έχει ξοδέψει περίπου 48.000 ευρώ σε πλαστικές εγχειρήσεις για να μοιάζει με εξωγήινο. Ειδικότερα, ο 22χρονος Βίνι από το Λος Άντζελες έχει μέχρι στιγμής υποβληθεί σε 110 επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε άφυλο εξωγήινο. Η μεταμόρφωσή του θα ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς σύντομα θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών του οργάνων. «Θέλω να γίνω ένας εξωγήινος χωρίς φύλο. Θέλω η εξωτερική μου εμφάνιση να αντανακλά το ποιος νιώθω μέσα μου», δήλωσε ο Βίνι.

Ο 22χρονος εργάζεται περιστασιακά ως μοντέλο. Ξεκίνησε τις επεμβάσεις από 17 ετών με δύο ρινοπλαστικές, αύξηση ζυγωματικών και ανόρθωση φρυδιών. Τώρα θα πληρώσει 150.000 ευρώ για την επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών του οργάνων, των θηλών του και του αφαλού του. Ο Βίνι κυκλοφορεί επίσης με κατάμαυρους φακούς επαφής, με νύχια Ψαλιδοχέρη και ασυνήθιστες βαφές μαλλιών.


«Θέλω να είμαι υβρίδιο, ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα. Ήθελε να μην έχω φύλο από 17 ετών. Δοκίμασα πολλούς γιατρούς χωρίς τύχη. Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει πως θέλω να μεταμορφωθώ σε γυναίκα. Μπορώ να ζήσω χωρίς γεννητικά όργανα, οπότε τι να το κάνω το πέος ή το αιδοίο;», λέει ο Βίνι ο Εξωγήινος.


«Όταν ο κόσμος θα με ρωτά τι είμαι θα λέω: εξωγήινος, ένα μαύρο χάλι και εμμονικός. Αυτό θα γίνει το σλόγκαν της ζωής μου», συμπληρώνει ο Βίνι. Ο 22χρονος Αμερικανός εξηγεί ότι ξεκίνησε τις πλαστικές και τις διορθωτικές επεμβάσεις επειδή από μικρός αισθανόταν διαφορετικός και περιθωριοποιημένος. Ασχολείται με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤ κοινότητας χωρίς να δηλώνει γκέι. Στηρίζει τον αγώνα τους γιατί σιχαίνεται τις ταμπέλες στους ανθρώπους. «Με τα χρόνια συνειδητοποιήσω ότι δεν είμαι γκέι, αμφισεξουαλικός, τρανσέξουαλ ή κάτι άλλο. Θέλω απλά να είμαι ο εαυτός μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Ηνωμένο Βασίλειο θα προσπεράσει επίσης την Ιαπωνία
Γιατί το πρόσωπο αυτής της γυναίκας κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο ποντίφικας παρέμεινε στο χειρουργείο περίπου τρεις ώρες - Αφαίρεσαν τον κάτω λοβό του δεξιού πνεύμονα
Έρευνα για τα έργα και τις ημέρες της στην Αθήνα
Αν οι Βρετανοί θέλουν να κρατήσουν και να κάνουν κουμάντο στα κομμάτια του Παρθενώνα μπορούν να το κάνουν. Αλλά ας μην προσποιούνται ότι αυτό είναι κάποιο αναμφισβήτητο δικαίωμά τους
Εκατομμύρια Ινδονήσιοι ζουν αντιμέτωποι με πυκνό καπνό και ένα αποπνικτικό, πορτοκαλί νέφος που θυμίζει σκηνικό αποκάλυψης
Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει διακόψει την ανταλλαγή πληροφορίων με το Κίεβο
Τι αναφέρουν οι Αρχές
Καταρρέει μέσα σε δευτερόλεπτα
Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία: ανάπτυξη και προκλήσεις
Πίεση στον Τραμπ να τελειώσει τον πόλεμο
H Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι ευρωβουλευτές που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στο Ευρωκοινοβούλιο
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Από τον καυγά προκλήθηκε το τραύμα στο κεφάλι του Diddy με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.