Κοσμος

Σουλτς: Επικίνδυνη η «φλυαρία» για το Grexit

«Πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά κατά εκείνων οι οποίοι διχάζουν την Ευρώπη», τόνισε ο Σοσιαλδημοκράτης αντίπαλος της Άνγκελα Μέρκελ 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341277-709755.jpg

Με τον αέρα των δημοσκοπήσεων υπέρ του, ο σοσιαλδημοκράτης αντίπαλος την Άνγκελα Μέρκελ εν όψει των ομοσπονδιακών εκλογών στη Γερμανία, επιμένει στο δόγμα της μεγάλης και ενωμένης Ευρώπης.

Μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο dpa, ο κ. Σουλτς τόνισε πως πρόσφατη φλυαρία για το Grexit είναι επικίνδυνη. «Δεν είναι συνετό» να έρχεται στο προσκήνιο συνεχώς το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, «πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά κατά εκείνων οι οποίοι διχάζουν την Ευρώπη».

Ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών σημείωσε πως «όποιος στρέφει την Ευρώπη και τη Γερμανία την μία κατά της άλλης διαπράττει αμάρτημα».

Στη συνέχεια ο Μάρτιν Σουλτς υπογράμμισε ότι «σε αυτούς τους καιρούς της παγκόσμιας ανησυχίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη».

«Μία λειτουργούσα Ευρώπη στην οποία οι μικροί και οι μεγάλοι συζητούν ως ίσος προς ίσον είναι επίσης η καλύτερη προστασία για τις θέσεις εργασίας στη Γερμανία» πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ