Κοσμος

Βρέθηκε ο άνθρωπος που έβγαλε τον γιο του Τραμπ : Κι όμως, ζει στο Ιράκ!

Είναι Κούρδος πεσμεργκά μαχητής και λατρεύει τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338097-703200.jpg

Οι Κούρδοι πεσμεργκά μαχητές, όπως και ο Τζαμίλ, πιστεύουν ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος θα ρίξει τις ΗΠΑ δυναμικά στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Τζαμίλ αν και δεν καταλαβαίνει καθόλου αγγλικά, ωστόσο από τα ρεπορτάζ της κουρδικής τηλεόρασης, ο Τζαμίλ γοητεύτηκε από την προσωπικότητα του Αμερικανού μεγιστάνα και όταν η σύζυγός του ήταν ακόμη έγκυος όταν εκείνος κέρδισε τις αμερικανικές εκλογές τον περασμένο Νοέμβριο, της ανακοίνωσε ότι τον γιο τους θα τον έβγαζαν Τραμπ. «Αποφάσισα ότι αν η γυναίκα μου γεννούσε αγόρι, θα του δίναμε 100% το όνομα Τραμπ» δηλώνει. Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 23 Νοεμβρίου η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο και ονόμασαν Τραμπ Τζαμίλ Χασάν. Ο μικρός έχει γίνει διάσημος μεταξύ των Ιρακινο-Κούρδων μαχητών οι οποίοι τον φωνάζουν «μικρό Τραμπ».

«Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στον Ντόναλντ Τραμπ είναι ότι είναι ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Έγινε πρόεδρος εξαιτίας της αυτοπεποίθησής του, αλλιώς δεν θα εκλεγόταν» δηλώνει ο 25χρονος πατέρας τριών παιδιών.

Συν τοις άλλοις, η δήλωση του Τραμπ τον Ιούλιο του 2016: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής των Κούρδων μαχητών», ήταν αρκετή για να κάνει τον Τζαμίλ να εύχεται ο Αμερικανός μεγιστάνας να εκλεγόταν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY