Κοσμος

Βραζιλιάνα μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το γιο της επειδή ήταν γκέι

Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε καμένο και θαμμένο σε ένα χωράφι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337377-701723.jpg

Μία 32χρονη διευθύντρια σούπερ μάρκετ σε κωμόπολη, πολύ κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ομολόγησε πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 17χρονο γκέι γιο της, την περασμένη εβδομάδα.

Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε μετά από μία εβδομάδα, καμένο και θαμμένο σε ένα χωράφι με ζαχαροκάλαμα.

Συγκεκριμένα, η μητέρα, Tatiana Lozano Pereira, ισχυρίζεται ότι ο γιος της, Itaberli Lozano, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε φέρει άνδρες στο σπίτι. Ωστόσο, ο θείος του νεαρού, αρνείται τα όσα υποστηρίζει η μητέρα, υπογραμμίζοντας πως ο έφηβος ήταν εργατικός και μορφωμένος. Επισημαίνει πως η μητέρα σκότωσε το παιδί επειδή ήταν γκέι και όχι λόγω χρήσης ναρκωτικών, καθώς αυτή ήταν η μοναδική φορά – σύμφωνα με τον ίδιο – που κατηγόρησε το παιδί ότι πήρε ναρκωτικά.

Την περασμένη Παρασκευή, δύο έφηβοι συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Itaberli Lozano. Οι ίδιοι ομολόγησαν ότι είχαν προσληφθεί για να του επιτεθούν, ωστόσο ισχυρίζονται ότι η μητέρα ήταν εκείνη που μαχαίρωσε το γιο της μέχρι θανάτου. Τονίζουν πως εκείνη τους προσέλαβε για να δώσει στον γιο της ένα« μάθημα», ενώ όταν είδε ότι ο γιος της επρόκειτο να πεθάνει, του έδωσε «το τελικό χτύπημα για να μην υποφέρει».

Τόσο η μητέρα όσο και ο σύζυγος συνελήφθησαν και κατηγορούνται για δολοφονία και απόκρυψη πτώματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ