Κοσμος

Ανατριχιαστικό βίντεο με τη στιγμή που το «τρελό» φορτηγό θερίζει πολίτες στο Βερολίνο

Χειροπέδες σε δύο αδέλφια για σχεδιασμό νέου τρομοκρατικού χτυπήματος σε εμπορικό κέντρο στη Ρηνανία-Βεστφαλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου (firefighter dancing)

Το βίντεο από τη στιγμή που το βράδυ της Δευτέρας ο Αρνίς Αμρί καρφώνεται με το φορτηγό που οδηγούσε σε Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο φέρνει στο φως η γερμανική εφημερίδα Bild.

Το βίντεο από κάμερα σε παρμπρίζ ταξί που περνούσε από την περιοχή κατέγραψε τις δραματικές σκηνές που στοίχισαν τη ζωή σε 12 ανθρώπους, ενώ προκάλεσαν και τον τραυματισμό άλλων 48.

Την ίδια ώρα, οι γερμανικές αρχές επικήρυξαν τον Τυνήσιο κύριο ύποπτο για το μακελειό, έναντι 100.000 ευρώ, τα αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο εσωτερικό της νταλίκας.

Εν τω μεταξύ, οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στη Γερμανία, συνέλαβαν δύο υπόπτους για τον σχεδιασμό επίθεσης σε εμπορικό κέντρο της πόλης Ομπερχάουζεν που βρίσκεται στα δυτικά της χώρας, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Οι ύποπτοι, είναι δύο αδέλφια ηλικίας 28 και 31 ετών, που έχουν γεννηθεί στο Κοσσυφοπέδιο, ενώ συνελήφθησαν στην πόλη Ντούισμπουργκ, μετά την αξιολόγηση πληροφοριών από πηγές ασφάλειας, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δεν διευκρινίστηκε εάν υπάρχει κάποια σχέση με τις συλλήψεις αυτές και την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.