Κοσμος

«Στα 6 μου με πούλησε η μητέρα μου και με ανάγκασε να συμμετάσχω σε όργιο»

Η πραγματική ιστορία μιας παιδόφιλης ελίτ με πελάτες ακόμη και Ευρωπαίους ηγέτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334735-695085.jpg

Μικρό κορίτσι ακόμα, την ανάγκασαν να δουλέψει ως σκλάβα του σεξ. Σοκάρει η ιστορία της Anneke Luca, μιας 53χρονης σήμερα γυναίκας από το Βέλγιο, την οποία η μητέρα της τήν πούλησε και κατέληξε σε ένα δίκτυο παιδεραστίας, όπου αφεντικό ήταν ένας Βέλγος υπουργός. Όπως επισημαίνει η ίδια η Anneke, στους πελάτες μπορούσε να αναγνωρίσει ανθρώπους που είχε δει στην τηλεόραση. Μάλιστα, ανάμεσα στους VIP πελάτες που είχε κατά καιρούς, υπήρξαν ακόμη και αρχηγοί κρατών αλλά και ένα μέλος βασιλικής οικογένειας.

Το 1969, σε ηλικία μόλις 6 ετών, έλαβε μέρος σε όργιο σε ένα κάστρο, στο οποίο την είχαν αλυσοδεμένη με ένα κολάρο σκύλου και τήν ανάγκασαν να φάει περιττώματα. Στη διάρκεια της εβδομάδας, πήγαινε παράλληλα στο σχολείο, στο οποίο παρέμενε ένα ντροπαλό κορίτσι με πολύ λίγους φίλους. Στο σπίτι δεν νοιαζόταν κανείς γι’ αυτήν και έτσι, το γεγονός πως στο κύκλωμα τη θεωρούσαν ένα αισθησιακό αντικείμενο, την έκανε, εντούτοις, να νιώθει καλά. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, αυτό ήταν και το μόνο θετικό στοιχείο στη ζωή της εκείνη την περίοδο.

Η Anneke κατόρθωσε να επιβιώσει μέσα στο κύκλωμα, τής πήρε ωστόσο 40 ολόκληρα χρόνια να «σπάσει» την σιωπή της και να μιλήσει για όλες τις ανατριχιαστικές εμπειρίες που αναγκάστηκε να βιώσει ως παιδί. Σήμερα, ως επιζήσασα του παιδικού "trafficking” και της βίας από μεγαλύτερους, η Anneke επουλώνει τα ψυχικά τραύματά της και γράφει βιβλία για τη πορεία αυτής της ιδιάζουσας θεραπείας της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ