Κοσμος

Φρίκη: Μητέρα άφησε το μωρό της για να πάει σε πάρτι και το κατασπάραξαν ζωντανό οι αρουραίοι

Αργός και βασανιστικός ο θάνατος του μόλις τριών μηνών κοριτσιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334540-694456.jpg
Αρουραίος σαν κι αυτούς που έφαγαν το παιδί

Φρίκη κι αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», γιγάντιοι αρουραίοι έφαγαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα κοριτσάκι τριών μηνών ζωντανό, όταν η μητέρα του το είχε αφήσει ολομόναχο στο σπίτι για να διασκεδάσει σε ένα πάρτι.

Η 26χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη για παραμέληση παιδιού, όταν επέστρεψε στο σπίτι της στην περιοχή Κάτλχονγκ στο Γιοχάνεσμπουργκ το ξημέρωμα βρήκε τα αποφάγια των αρουραίων μέσα σε μια λίμνη αίματος. Επρόκειτο για τα απομεινάρια του παιδιού της.

Η μητέρα είχε πάρει τον δίδυμο αδελφό της μικρής στο πάρτι και οι αρχές της αφαίρεσαν την επιμέλεια του ζωντανού εναπομείναντος παιδιού της κι έδωσαν πλήρη κηδεμονία στον πατέρα.

Μάλιστα, για το φρικιαστικό περιστατικό, ειδοποίησε την αστυνομία ένας γείτονας ο οποίος άκουσε τα ουρλιαχτά της μικρής και εισέβαλε στο σπίτι. Εκεί, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. «Μόνο επώδυνος πρέπει να ήταν ο θάνατος του μωρού. (Οι αρουραίοι) είχαν φάει, τη γλώσσα, τα μάτια και τα δάχτυλά του. Εκτός από τα κομμάτια του σώματός της που έλειπαν, το υπόλοιπο κορμάκι του είχε σημάδια από δαγκωματιές από τα κοφτερά δόντια των αρουραίων. Αυτή η γυναίκα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή. Δεν της αξίζει να λέγεται μητέρα» ανέφερε.

Γείτονες της 26χρονης ανέφεραν πως την ώρα που οι αρουραίοι κατασπάραζαν την κόρη της εκείνη την είδαν να πίνει σε κοντινό μπαρ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η 26χρονη όταν επέστρεψε από το μπαρ με νέο εραστή και είδε τι είχε συμβεί προσπάθησε να κρύψει τα πραγματικά περιστατικά, ισχυριζόμενη πως ο λόγος που δεν βρισκόταν στο σπίτι ήταν ότι είχε χάσει το κλειδί της. Μάλιστα, προσπάθησε να αποδείξει ότι η κόρη της κάηκε και δεν κατασπαράχθηκε ζωντανοί από τα τεράστια τρωκτικά.

Η σπιτονοικοκυρά της 26χρονης είπε πως η μητέρα γύρισε περίπου στις 6.30 το πρωί της Κυριακής και όταν είδε το μωρό της σφαγιασμένο από τα δόντια των αρουραίων άρχιζε να ουρλιάζει. «Έχουμε πολλούς αρουραίους στην περιοχή. Αφήνει τα παιδιά της μόνα τους τη νύχτα και αυτά κλαίνε. Δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι παράτησε μόνα τους τα μωρά» πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ