Κοσμος

Το καλύτερο εξώφυλλο για τη νίκη του Τραμπ είναι του «The New Yorker» (εικόνα)

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330465-683947.jpg

«Όταν πρωτολάβαμε τα αποτελέσματα των εκλογών, νιώσαμε σαν να είχαμε χτυπήσει σε έναν τοίχο από τούβλα με όλη μας τη δύναμη» γράφει το The New Yorker προκειμένου να σχολιάσει το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού David Remnick σχολίασε: «Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία δεν είναι παρά μια τραγωδία για την αμερικάνικη δημοκρατία, μια τραγωδία για το Σύνταγμα κι ένα θρίαμβος για τις δυνάμεις –εντός κι εκτός της χώρας- του νατιβισμού, του αυταρχισμού, του μισογυνισμού και του ρατσισμού», ενώ η Amy Davidson πρόσθεσε: «Η απίστευτη λύπη και η απογοήτευση όταν ξυπνάς το πρωί της Τετάρτης και συνειδητοποιείς ότι δεν έχει εκλεγεί γυναίκα πρόεδρος είναι αναμφισβήτητη και σπαρακτική».

«Αυτό μας μένει να κάνουμε είναι να καταπολεμήσουμε τον αυταρχισμό, να αποκαλύψουμε τα ψέματα, να παλέψουμε με εντιμότητα και σκληρά στο όνομα του αμερικανικού ιδεώδους. Αυτά είναι τα μόνα που πρέπει να κάνουμε» κατέληξε ο Remnick.

Και όπως αναφέρεται και στο «πρόμο» κείμενο στον ιστότοπο του «The New Yorker» : «Κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε – με λόγια και εικόνες όπως το εξώφυλλο που σχεδίασε ο Bob Staake».

Το καλύτερο εξώφυλλο για τη νίκη του Τραμπ είναι του «The New Yorker»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ