Κοσμος

Γνωρίστε τους Τραμπ

Η νέα πρώτη «φαμίλια» των ΗΠΑ είναι μεγάλη και δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330146-683017.jpg
EPA/ANDREW GOMBERT

Ο Λευκός Οίκος με τους Τραμπ μέσα δεν θα είναι ποτέ ίδιος.  Ο ήπιος και ενωτικός τόνος στην επινίκια ομιλία του 45ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών κατεύνασε τις ανησυχίες πολλών ανθρώπων που σχετίζονται με τον Λευκό Οίκο.

Ελπίζουν πως δεν θα πάρει τα σπρέι για να βάψει τον Οίκο του από Λευκό σε Χρυσό. Εύχονται να ανεχτεί το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, Air Force One, και να μην παρκάρει συνέχεια στον κήπο του προεδρικού μεγάρου το ιδιωτικό του Μπόινγκ και τα ελικόπτερά του. Εμπιστεύονται πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα κρατηθεί και δεν θα μετατρέψει την ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου σε καζίνο και ότι δεν θα σκάψει τούνελ για να πηγαινοέρχεται στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείου του στη λεωφόρο Πενσιλβάνια.

Οικογένεια Τραμπ

 Η ορκωμοσία του 45ου προέδρου τον Ιανουάριο του 2017 στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου αδιαμφισβήτητα απασχολεί τους πανικόβλητους 96 μόνιμους και 250 ημιαπασχολούμενους υπαλλήλους του Λευκού Οίκου. Η τετραμελής οικογένεια Ομπάμα θα πρέπει να έχει αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Και οι εργαζόμενοι πρέπει να προσαρμόσουν το σπίτι στα γούστα της πολυμελούς φαμίλιας των Τραμπ.

Η οικογένεια των Τραμπ, σαν την οικογένεια Φον Τραμπ στην «Μελωδία της Ευτυχίας» είναι μεγάλη: δύο πρώην σύζυγοι και μία νυν και συνολικά τέσσερα παιδιά. Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου θα είναι μόλις τρεις: ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η πρώτη κυρία Μελάνια και ο δεκάχρονος γιος τους Μπάρον.

Μελάνια Τραμπ

Η σλοβένικης καταγωγής Μελάνια αναμένεται να προσδώσει λίγο γκλάμουρ και χρώμα στον συντηρητικό και βαρύ Οίκο. Η 46χρονη ήταν άλλωστε μοντέλο πριν γίνει πρώτη κυρία.

Ιβάνκα Τραμπ

Μοντέλο ήταν και η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ιβάνκα από τον πρώτο του γάμο με την Ιβάνα. Αργότερα η Ιβάνκα ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις του μπαμπά ως αντιπρόεδρος του κολοσσού Τραμπ. Η 35χρονη λατρεύτηκε από το αμερικανικό εκλογικό σώμα, πολύ περισσότερο από την κόρη της Χίλαρι, Τσέλσι, και μπορεί να περηφανεύεται πως συνέβαλε στην εκλογή του πατέρα της στην προεδρία των ΗΠΑ. Η Ιβάνκα αναμένεται να είναι από τους συχνούς επισκέπτες στην Ουάσινγκτον.

Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και οικογένεια

Σημαντικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου είχε και ο 38χρονος πρωτότοκος Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ. Ο υιός ακολουθεί πιστά τα βήματα και τις επιλογές του μπαμπά. Και η δίκη του σύζυγος, η Βανέσα, ήταν κάποτε μοντέλο και φήμες λένε πως στα 20 της είχε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το ζεύγος Ν. Τραμπ Τζούνιορ και Βανέσα έχουν κάνει «παππού» τον Ντόναλντ Τραμπ τον πρεσβύτερο πέντε φορές.

Έρικ Τραμπ και η σύζυγος Λάρα

Ο Έρικ Τραμπ συνέβαλε και αυτός ενεργά στη νίκη του πατέρα στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου. Όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός του είναι δεινός κυνηγός μεγάλων και άγριων ζώων και περηφανεύεται γι' αυτό. Η σύζυγός του, Λάρα, δεν ήταν ακριβώς μοντέλο, αλλά μοιάζει με μοντέλο. Η Λάρα ήταν γυμνάστρια και παντρεύτηκε τον Έρικ προ διετίας.

Τίφανι Τραμπ

Η 22χρονη Τίφανι Τραμπ, κόρη από τη δεύτερη σύζυγο Μάρλα Μέιπλς, πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πεσνισλβάνια και θέλει να γίνει μοντέλο. Τον περασμένο Φεβρουάριο έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο μικρός Μπάρον

Τέλος ο νεαρός Μπάρον δεν φαίνεται να έχει τη φιλοδοξία να γίνει ακόμα ένα μοντέλο στην οικογένεια Τραμπ. Του αρέσουν τα σπορ, ιδίως το τένις και το γκολφ. Λέτε οι Τραμπ να μετατρέψουν σε γηπεδάκι του γκολφ τον κήπο με τα λαχανικά της Μισέλ Ομπάμα;

Οι γονείς Τραμπ

Και οι γονείς του Αμερικανού προέδρου: Φρεντ και Μέρι Τραμπ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ