Κοσμος

Γνωστή πορνοστάρ καταγγέλλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Η 11η γυναίκα που στρέφεται εναντίον του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων (εικόνες, video) 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328432-678798.jpg
EPA/MIKE NELSON

Η πορνοστάρ Τζέσικα Ντρέικ τοποθετήθηκε δημόσια το Σάββατο για την ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά που δέχθηκε, όπως υποστηρίζει, από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η 42χρονη ισχυρίστηκε πως το συμβάν συνέβη πριν 10 χρόνια. Σε δημόσια δήλωσή της, η οποία συνοδεύτηκε από την επίδειξη κοινής φωτογραφία της με τον Ντόναλντ Τραμπ από ένα τουρνουά γκολφ στη Λέικ Ταχόε της Καλιφόρνια, η πρώην πορνοστάρ και δασκάλα σεξουαλικής αγωγής, εκμυστηρεύτηκε πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων άρπαξε απότομα εκείνη και δύο άλλες γυναίκες φιλώντας τις στα χείλη χωρίς να τις ρωτήσει.

Η Τζέσικα Ντρέικ υποστηρίζει πως στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ της πρόσφερε το χρηματικό ποσό των 10.000 δολαρίων και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το προσωπικό του αεροσκάφος, εάν εκείνη συμφωνούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο του και να τον συνοδεύσει σε ένα πάρτι.

Γνωστή πορνοστάρ καταγγέλλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Το επιτελείο του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων διέψευσε όσα δημοσιοποιήθηκαν αναφέροντας πως «αυτή η ιστορία είναι τελείως ψεύτικη και γελοία. Η φωτογραφία είναι μια από τις χιλιάδες που έχουν τραβηχτεί από σεβασμό στους ανθρώπους που ζητούν ένα ενσταντανέ με τον κύριο Τραμπ. Ο κύριος Τραμπ δεν θυμάται αυτό το πρόσωπο και δεν θα είχε ποτέ κανένα ενδιαφέρον να τη γνωρίσει. Αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια από την πλευρά του επιτελείου της Κλίντον να διασύρει ένα υποψήφιο ο οποίος, σήμερα, είναι πρώτος σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ