- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πριγιάνκα Τσόπρα: Μετάνιωσε για το «ανάλγητο» προσφυγικό T-shirt
«Παρερμηνεύτηκε το μήνυμα», λέει η σταρ του Μπόλιγουντ που μετανάστευσε στο Χόλιγουντ
Ζήτησε δημόσια συγγνώμη η Ινδή σταρ Πριγιάνκα Τσόπρα μετά το καταιγισμό αντιδράσεων που προκάλεσε η φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του ταξιδιωτικού περιοδικού, Conde Nast Traveller. Η σταρ που έχτισε μια πετυχημένη καριέρα στο Μπόλιγουντ και τώρα έχει «μεταναστεύσει» στο Χόλιγουντ φωτογραφίζεται με βρεγμένο λουκ και λευκό τοπ, στο οποίο έχει διαγράψει τις λέξεις «πρόσφυγας», «μετανάστης», «ξένος», ενώ είναι ανέγγιχτη η λέξη που την εκφράζει: «ταξιδιώτης».

Εκτός από την ηθοποιό, δριμεία κριτική δέχθηκε το περιοδικό για το ύφος του μηνύματος, διότι το να είναι κάποιος πρόσφυγας δεν είναι θέμα επιλογής. «Λυπάμαι που πλήγωσα τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων. Είμαι άνθρωπος που στέκεται πάντα εναντία στις ταμπέλες. Το μήνυμα στην μπλούζα παρερμηνεύθηκε και λυπάμαι για αυτό που έγινε», δήλωσε η ηθοποιός στο κανάλι NDTV.
Από την πλευρά του το Conde Nast Traveller υπερασπίστηκε το εξώφυλλό του εξηγώντας πως η φωτογράφιση είναι ένα σχόλιο για το πώς βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους. «Το σλόγκαν έχει να κάνει με το πώς καλλιεργείται η κουλτούρα της ξενοφοβίας με τις ταμπέλες που βάζουμε σε ανθρώπους. Σχετίζεται με το πώς χιλιάδες άνθρωποι που αναγκάζονται να διασχίζουν τα σύνορα λόγω της τρομοκρατίας αντιμετωπίζονται χωρίς ανθρωπιά και συμπάθεια. Είναι για το πώς επιτρέπουμε σε ισχυρούς ηγέτες να οικοδομήσουν εμπόδια που καθιστούν πιο δύσκολο για ανθρώπους εργατικούς, με κίνητρα, να δουν περισσότερα από τον κόσμο και να τον βελτιώσουν για όλους μας», διευκρινίζει το περιοδικό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραδέχτηκε στη κοινοβουλευτική συζήτηση το λάθος διορισμό και την άγνοια ελέγχου ασφαλείας
Το πάρκο Leinbach βρίσκεται κοντά στο Γυμνάσιο Thomas Jefferson
Η Ζιζέλ Πελικό ήταν μόνο η αρχή...
Υπό φυσιολογικές συνθήκες περνούν καθημερινά περίπου 130 πλοία
Υποχρεωτικός έλεγχος συμβατότητας με την ΕΕ πριν τη Βουλή - Κίνδυνος παγώματος κονδυλίων
Έκρηξη Τραμπ για κατάρριψη F-15, με συμβούλους να τον κρατούν εκτός κρίσιμων αποφάσεων
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε επίσης ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο προσωπικής συνάντησης με την ηγεσία της Τεχεράνης
Κράτη της Ευρώπης αναπτύσσουν δικές τους πλατφόρμες επικοινωνίας – Ανησυχία για ασφάλεια και εξάρτηση
Παρά την κατάρρευση της ποινικής δίωξης – Ο ηθοποιός οδηγείται σε αστική διαδικασία
Καθησυχάζει η Επιτροπή για τις αερομεταφορές, παρά την ανησυχία για τη Μέση Ανατολή
Ποιες είναι οι τρεις πόλεις από τις οποίες ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα
Στο στόχαστρο των εισαγγελέων η διακίνηση υλικού παιδικής κακοποίησης, τα deepfakes και η άρνηση του Ολοκαυτώματος
Η ναυτική επιχείρηση της Ουάσιγκτον και οι κίνδυνοι για την παγκόσμια οικονομία
Όταν θέλετε να μείνετε όρθιοι όλη τη νύχτα, αλλά να γλιτώσετε το hangover
Τι ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Είχε μαζί της 55.000 πυροκροτητές βομβών
Κυριαρχία της «Προοδευτικής Βουλγαρίας» και νέα πολιτική κατεύθυνση στη χώρα
Θα μετατραπεί πρώτα σε σκόνη οξειδίου;
Η Ιρανή κοινωνιολόγος περιγράφει στην ATHENS VOICE ένα σύστημα που δεν λειτουργεί πλέον ως κράτος και μια κοινωνία στα όριά της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.