Κοσμος

Βρέθηκε αντικείμενο που ανήκε στον μικρό Μπεν στην Κω

Όλα δείχνουν ότι το παιδί που εξαφανίστηκε πριν 25 χρόνια πέθανε σε ατύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327653-677134.jpg

Ένα αντικείμενο, το οποίο ανήκε στον Μπεν Νίνταμ, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί που εδώ και εβδομάδες ερευνούν ένα κτήμα στην Κω αναζητώντας στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού πριν από 25 χρόνια. Ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς υποστήριξε πως «πεποίθηση των αρχών είναι πλέον πως ο μικρός Μπεν πέθανε σε ατύχημα».

Ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων του νότιου Γιορκσάιρ δήλωσε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αντικείμενο ήταν του Μπεν καθώς το επιβεβαίωσε και η οικογένειά του. Όπως γράφει η βρετανική Mirror οι αστυνομικοί δεν αποκάλυψαν ποιο είναι το αντικείμενο, αλλά είπαν ότι βρέθηκε στο «Σημείο 2» του κτήματος που έσκαβαν μετά την «πληροφορία» πως ο Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα από εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος «Ντίνο» Μπάρκας. Ένας Έλληνας, ο οποίος πέθανε προσφάτως από καρκίνο και ένας γνωστός του έδωσε αυτήν την πληροφορία στην αστυνομία.

«Να καεί στην κόλαση», είπε η μητέρα του μικρού Μπεν, η οποία είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για την τύχη του παιδιού της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ