Κοσμος

GuyFi: Θάλαμος αυνανισμού στη Νέα Υόρκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317437-625646.jpg

H εταιρία Hot Octopuss ειδικεύεται στην κατασκευή sex toys και το νέο της εγχείρημα με τον τίτλο «GuyFi» έχει συγκεντρώσει πολλή δημοσιότητα.

Ο θάλαμος αυνανισμού που λανσάρει η εταιρεία, περιλαμβάνει καρέκλα, laptop και κουρτίνα που προσφέρει εχεμύθεια προκειμένου οι άνδρες να «εκτονωθούν από το στρες κατά τη διάρκεια μιας πιεστικής μέρας στη δουλειά» όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Το νέο «αξιοθέατο» στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον και σύμφωνα με το συνιδρυτή της εταιρείας Άνταμι Λιουις «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το να δουλεύεις 8ωρο είναι εξαιρετικά αγχωτικό και για το μυαλό και για το σώμα, ειδικά σε μια πόλη που δεν σταματά ποτέ όπως είναι το Μανχάταν».

«Είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες να φροντίζουν τον εαυτό τους ώστε να παραμένουν υγιείς. Όλοι έχουμε ακούσει ξανά και ξανά πόσο ευεργετικό είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά» δηλώνει.

«Στην Hot Octopuss συνεχώς ψάχνουμε νέους τρόπους να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή και νομίζω πως με τον θάλαμο GuyFi το πετύχαμε. Ελπίζουμε οι άντρες στην πόλη να ευχαριστηθούν τον χώρο που φτιάξαμε και να τον αξιοποιήσουν όπως θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν... το μόνο που θέλουμε είναι να μας ευχαριστήσουν όταν πάρουν προαγωγή» καταλήγει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ