- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σερβική μεσολάβηση για να ξεπεραστεί η κρίση στις σχέσεις της χώρας του με τη Ρωσία ζήτησε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου από τον πρόεδρο της Σερβίας κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στο Βελιγράδι.
Λεπτομερέστερα, όπως ανακοίνωσε η σερβική πλευρά «ο πρόεδρος κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς αποδέχθηκε την έκκληση του πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου να βοηθήσει τη χώρα του στην διένεξη με τη Ρωσία». Στο ανακοινωθέν αναφέρεται επίσης ότι «ο κ. Νταβούτογλου μετέφερε στον κ. Νίκολιτς την επιθυμία της Τουρκίας να συνάψει καλές σχέσεις με τη Μόσχα».
Με τη συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσημη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στο Βελιγράδι. Ο κ. Νταβούτογλου είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ενώ 130 Τούρκοι επιχειρηματίες που τον συνόδευαν είχαν επενδυτικές επαφές. Τέλος, οι δυο πρωθυπουργοί συμμετείχαν σε κοινή οικονομική διάσκεψη Σέρβων και Τούρκων επιχειρηματιών που έγινε στο Βελιγράδι.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.