Κοσμος

Ένα ιδιαίτερο σχολείο

Κάτω από γέφυρα του μετρό

35003-709273.jpg
Καρολίνα Νιαμονιτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30491-68667.jpg

Ένα ελεύθερο σχολείο κάτω από γέφυρα του μετρό έχει ιδρύσει ένας Ινδός ώστε να έχουν την ευκαιρία παιδιά από τις παραγκουπόλεις και τις φτωχογειτονιές στο Νέο Δελχί να παίρνουν κάποιες βασικές γνώσεις.

Ο Rajesh Kumar Sharma, o ιδρυτής του «σχολείου», που φιλοξενεί τουλάχιστον 30 παιδιά τα τελευταία 3 χρόνια από τις γύρω γειτονιές, εκτελεί και ο ίδιος καθήκοντα δασκάλου και προσπαθεί όχι μόνο να διδάξει στους μαθητές του τις βασικές γνώσεις που διδάσκονται σε κάθε σχολείο αλλά τους μαθαίνει να διατηρούν το χώρο του «σχολείου» τους καθαρό και να φροντίζουν για αυτόν.

Μπορεί ο χώρος να μην είναι ο κατάλληλος αλλά φαίνεται πως η μάθηση είναι σημαντικότερη για τα παιδιά αυτά. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

n

n

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαίες της ΕΕ έξω από το κτήριο της Κομισιόν, στις Βρυξέλλες
«Ανοιχτές οι επιλογές μας για την προστασία των συμφερόντων της ΕΕ» - H απάντηση της Κομισιόν στους δασμούς του Τραμπ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY