- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεγάλη συγκέντρωση «υπέρ της δημοκρατίας» την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη
Οι αρχές περιμένουν περισσότερα από 3 εκατομμύρια ανθρώπους
Περισσότερα από τρία εκατομμύρια ανθρώπους περιμένουν οι τουρκικές αρχές στη συγκέντρωση της Κυριακής υπέρ της δημοκρατίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συμμετάσχει και η αντιπολίτευση. Έχουν απαγορευτεί όλα τα σύμβολα εκτός των τουρκικών σημαιών.
Στη συγκέντρωση θα απευθύνει μήνυμα ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Τουρκίας. Δρακόντεια θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας.
Στο μεταξύ, στην Τουρκία θα μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα αντιπροσωπεία του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, ύστερα από το αίτημα της Άγκυρας για έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο θεωρεί ως υποκινητή της απόπειρας πραξικοπήματος. Ο Γκιουλέν, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ, αρνείται κάθε ανάμιξή του.
Την Τρίτη, συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει ο Ταγίπ Ερντογάν στην Αγία Πετρούπολη, με Τούρκους αξιωματούχους να κάνουν λόγο για βήμα επαναπροσέγγισης Άγκυρας και Μόσχας και αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σβήνουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό των χιλιάδων αγνοουμένων
Κλιμακώνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Καταρρέει η διπλωματική οδός
Παίρνει θέση για τη θεωρία συνωμοσίας μετά από χρόνια συζητήσεων
Όσα είπε για τον Βασιλιά Κάρολο
Έχουν πληθύνει τα περιστατικά βίας, κλοπών και παραβατικότητας
Το σκληρό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο σταρ του «Rocky Horror Show» είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό το 2012
Άσκησε παράλληλα κριτική στη στάση του ζευγαριού απέναντι στη βασιλική οικογένεια
Πανηγυρισμοί και δάκρυα μέσα στο δικαστήριο
Η σκιά του «manosphere» στα σχολεία
Μέχρι να επιτευχθεί ο πλήρης αφοπλισμός της Χαμάς
Και 14 άνθρωποι προσπάθησαν να την κλείσουν
Καθώς εκλογές στις ΗΠΑ μπαίνουν στην εξίσωση
Οι χρήστες στον Καναδά θα συνεχίσουν να βλέπουν την ονομασία «Λίμνη Οντάριο»
Επέστρεψαν τελικά 66 ώρες αργότερα
Προφυλακίστηκαν καπετάνιος και τα 7 μέλη του πληρώματος
Η πολιτική αφορά περίπου 600.000 παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.