Κοσμος

Βρετανός σε κατάσταση αμόκ ξυλοκόπησε τρεις αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (video)

Ξέσπασε όταν έσπρωξαν τη σύζυγό του που παραπονέθηκε για την καθυστέρηση πτήσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134583-307049.jpg

Καρέ καρέ καταγράφηκε και κάνει το γύρο του διαδικτύου το ξέσπασμα ενός Βρετανού ταξιδιώτη, ο οποίος ξυλοκόπησε τρεις Γερμανούς αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Το βίντεο ανέβασε ο Πολωνός ράπερ Schwesta Ewa που βρισκόταν στο σημείο, ενώ δεκάδες επιβάτες αποδοκίμαζαν τον Βρετανό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας εξήγησε: «Ο άντρας ήταν ένας Βρετανός που ανησύχησε για την γυναίκα του, λόγω προβλήματος με το κυκλοφορικό της σύστημα». Γύρω στους 7.000 επιβάτες βρίσκονταν αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο, αφού βραδινές πτήσεις είχαν ακυρωθεί και «η διάθεση των επιβατών δεν ήταν και η καλύτερη», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Η επίθεσή του άντρα δεν σταματάει παρά μόνο όταν ξαφνικά πέφτει στο έδαφος και ξαπλώνει στο πάτωμα καθώς δυο γυναίκες που φορούσαν μαντίλες, οι οποίες θεωρείται ότι ήταν γνωστές στον άντρα, τον πλησίασαν. Η αστυνομία της Φρανκφούρτης έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Από την στιγμή που το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Faceboοκ την Τρίτη έχει προβληθεί 2 εκατομμύρια φορές και το έχουν κοινοποίηση πάνω από 24.000 φορές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ