Κοσμος

Μοντέλο πνίγηκε σε υποβρύχια φωτογράφιση στην Ταϊβάν (εικόνες)

Πιστεύεται ότι η 25χρονη Ολίβια Κου έπαθε κρίση άσθματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128886-291097.jpg

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μοντέλο 25 ετών, η οποία πνίγηκε κατά τη διάρκεια υποβρύχιας φωτογράφιση σε παραλία ανοικτά των ακτών της Ταϊβάν.

Η άτυχη Ολίβια Κου είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις όταν πυροσβέστες και μέλη του λιμενικού τράβηξαν το σώμα της από τη θάλασσα ανοικτά των ακτών της Pingtung County στη νότια Ταϊβάν. Το μοντέλο μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Taipei Times η κοπέλα φέρεται να πνίγηκε εξαιτίας κρίσης άσθματος που την έπιασε κατά τη διάρκεια της υποβρύχιας φωτογράφισης.

image

Η 25χρονη αγαπούσε τις καταδύσεις και ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το χόμπι αυτό, τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως σημειώνεται, η ακτοφυλακή αρνήθηκε να σχολιάσει αναφορές ότι είχε αφαιρεθεί η αναπνευστική συσκευή από το μοντέλο για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Ένας άλλος δύτης σχολίασε ότι αυτό που συνέβη στην Ολίβια Κου είναι ασυνήθιστο. Διευκρίνισε ότι συνήθως οι υποβρύχιες φωτογραφίσεις γίνονται στα ρηχά νερά για να μπορεί ο φωτογράφος να χρησιμοποιήσει φυσικό φως, ενώ σημείωσε ότι πάντα υπάρχει ένας δύτης για να προσέχει το μοντέλο.

image

Η 25χρονη Κου ήταν παντρεμένη και είχε μια κόρη τεσσάρων ετών. Το πρακτορείο μοντέλων, με το οποίο συνεργαζόταν η εκλιπούσα, ανακοίνωσε ότι η υποβρύχια φωτογράφιση δεν ήταν επαγγελματικής φύσεως.

image

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ