- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το βασανισμό υπόπτων για τρομοκρατία πρότεινε ο κ. Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Λεπτομερέστερα ο κ. Τραμπ, ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ακροδεξιός σόουμαν, μιλώντας στο «NBC» μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, ζήτησε να επαναφερθεί η ανακριτική πρακτική του «εικονικού πνιγμού» για τους (ύποπτους) τρομοκράτες. Ακόμα, συμπλήρωσε πως, αν μπορούσαν να επεκταθούν οι νόμοι, ο ίδιος θα έκανε πολύ περισσότερα από αυτό, επειδή «πρέπει να πάρεις πληροφορίες από αυτούς τους ανθρώπους».
Υπενθυμίζεται ότι ο «εικονικός πνιγμός», που είναι καθαρό βασανιστήριο, αποτελούσε θεσπισμένη ανακριτική πρακτική των κατασταλτικών αρχών στις ΗΠΑ, αλλά ο πρόεδρος κ. Μπαράκ Ομπάμα τον απαγόρευσε το 2009. Ήταν μια από τις πρώτες πράξεις της θητείας του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 21.000 άστεγοι παραμένουν σε 100 και πλέον προσωρινούς καταυλισμούς
Οι τιμές του πετρελαίου έχουν πάρει ξανά την ανηφόρα
Στο γήπεδο ο «Οδυσσέας» Ματ Ντέιμον
Στη θέση για τον πρόεδρο των ΗΠΑ έχει τοποθετηθεί μεγάλο αλεξίσφαιρο πλέξιγκλας
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι κατά το οποίο παρατηρείται αυξημένη παρουσία του συγκεκριμένου είδους
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης αναφέρθηκε στην πιθανότητα σύλληψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού όταν θα μεταβεί στην πόλη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
Αντίσκηνα διανεμήθηκαν σε περίπου 300 πληγέντες
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης
Πώς μια συνηθισμένη επαγγελματική συνάντηση κατέληξε σε τραγωδία
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο άνδρες «γύρισαν σε βίντεο τη σκηνή του θανάτου αστυνομικών και μετέδωσαν τις εικόνες σε τηλεοπτικά δίκτυα»
Στο επίκεντρο ο πρόεδρος των ΗΠΑ για το σκάνδαλο με τον Μπαλογκάν
Καταδικάστηκε σε 14 χρόνια και 9 μήνες φυλάκιση για τη δολοφονία δύο ληστών που είχαν εισβάλλει στο κατάστημά του
Κουβέιτ και Μπαχρέιν ανακοίνωσαν αναχαίτιση ιρανικών επιθέσεων
«Έτσι ξεκινά ταινία τρόμου» τους έγραψαν στο TikTok
Από σήμερα σε ισχύ ο νέος νόμος
Τι υποστηρίζουν μέσω του δικηγόρου τους
Από τη σκοτεινή ύλη και την προέλευση της ζωής έως τη συνείδηση, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα άλυτα μαθηματικά προβλήματα που εξακολουθούν να αναζητούν απαντήσεις.
Η τοποθέτησή του προκάλεσε άμεση αντίδραση από το Ισραήλ και τον πρέσβη της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.